Μία από τις διαγωνιζόμενες που ξεχώρισαν στο φετινό Big Brother, τόσο για τον χαρακτήρα της, όσο και για την ομορφιά της, ήταν η Ανχελίτα, η οποία μάλιστα μέσα στο σπίτι, σύναψε σχέσεις με τον συμπαίκτη της, Παναγιώτη Πέτσα.

Κατά τη διάρκεια του reality, κυκλοφόρησαν βίντεο στο διαδίκτυο με τους δυο τους σε ερωτικές περιπτύξεις και μάλιστα το κανάλι του ΣΚΑΪ εξέδωσε ανακοίνωση καταδικάζοντας το περιστατικό και τονίζοντας ότι ξεκίνησαν νομικές ενέργειες κατά παντός υπευθύνου.

Δύο εβδομάδες μετά τον τελικό, η Ανχελίτα αποφάσισε να μιλήσει για το δυσάρεστο γεγονός, ανεβάζοντας ένα βίντεο στο Instagram της.

Η ίδια, όπως είπε, δέχεται μηνύματα μίσους στα social media και ζει έναν εφιάλτη, ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι τόσο η ίδια, όσο και ο σύντροφός της Παναγιώτης, νόσησαν από κορονοϊό.

«Τις δύο τελευταίες εβδομάδες που βρίσκομαι εκτός “Big Brother» βιώνω έναν εφιάλτη. Βρίσκομαι σε κατάσταση σοκ και άρνησης. Υφίσταμαι ατέλειωτη συναισθηματική κακοποίηση και όχι μόνο. Δέχομαι αναρίθμητα μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Στα μηνύματα με ρωτούν αν ντρέπομαι εγώ και η οικογένειά μου για όλα όσα έγιναν μέσα στο παιχνίδι και διέρρευσαν όσο και για την ηθική και την αξία μου ως άνθρωπος. Πήρε αρκετό χρόνο να το εκλογικεύσω, να το συνειδητοποιήσω να το κατανοήσω και για αυτό το λόγο απείχα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αθροιστικά με το γεγονός ότι και ο Παναγιώτης και εγώ νοσήσαμε από κορονοϊό.

Θέλω να απαντήσω σε όλους εκείνους που αναρωτιούνται, πως ντρέπομαι, ντρέπομαι ακριβώς όσο θα ντρέπονταν και εκείνοι εάν κάποιος άρρωστος, ανώμαλος, ψυχάκιας εισέβαλλε στον προσωπικό τους χώρο, τους κατέγραφε και κατόπιν δημοσίευσε τις πολύ προσωπικές τους στιγμές.

Το μεγάλο κακούργημα για το οποίο κατηγορούμαι είναι το γεγονός ότι συνευρέθηκα με τον σύντροφό μου. Είμαστε δύο νέα παιδιά, κλεισμένα σε ένα σπίτι για 4 μήνες. Συνέβη κάτι μεταξύ μας απόλυτα φυσιολογικό και έχει καταλήξει να φαίνεται χυδαίο. Δεν πρόκειται για πορνογραφικό υλικό, δεν βιντεοσκοπήθηκε με τη συναίνεσή μας. Πρόκειται για έγκλημα ειδεχθές και φυσικά ποινικά κολάσιμο».

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here