Αλλαγές στις συμπεριφορές και απομακρύνσεις συμβαίνουν στο σπίτι του Big Brother, με τους Στηβ Μιλάτο και Σύλια να μην έχουν πλέον την ίδια σχέση που είχαν από το ξεκίνημα του παιχνιδιού.

Το γνωστό μοντέλο είχε αποκαλύψει στη Σύλια ότι του αρέσει, ωστόσο εκείνη, έχοντας σχέση εκτός παιχνιδιού, τον βλέπει φιλικά αλλά δεν θέλει να αλλάξει τη συμπεριφορά του.

Με το πέρας όμως των ημερών, η Σύλια αποφάσισε να απομακρυνθεί και όπως αποκάλυψε στον Big Brother, πίστευσε ότι ο Στηβ τη σέβεται, αλλά τελικά παίρνει αέρα.

«Φάνηκε να καταλαβαίνει ότι το βλέπω φιλικά, αλλά τελικά φάνηκε ότι θέλησε να το εκμεταλλευτεί και να παίρνει αέρα. Από την αρχή μου έλεγε ότι σέβεται, αλλά στην πράξη έδειξε ότι δεν ισχύει. Ίσως έπρεπε να το έχω κόψει από την αρχή, απλά δεν είμαι καχύποπτη. Είμαι αλλού, έχω βρει τον άντρα των ονείρων μου. Πίστευα ότι θα το καταλάβει, αν γύρισα τον χρόνο πίσω, ίσως ήμουν από την αρχή αυτό που είμαι τώρα. Έχεις να δεις πολλά τώρα, ο Στηβ πήγε και μίλησε στη Μαίρη κι εκείνη χάρηκε, οπότε ίσως αλλάξει το σκηνικό», είπε μεταξύ άλλων.

Ο Steve στη συνέχεια συζήτησε με τη Σύλια για την αλλαγή στη συμπεριφορά της.

«Από την αρχή εγώ δεν ήθελα να παρεξηγηθώ έξω, έχουν γίνει σκηνικά που έχουν ακουστεί και δεν θέλω σε καμία περίπτωση να φανεί κάτι έξω», του εξήγησε η Σύλια κι εκείνος της ζήτησε να γίνει συγκεκριμένη.

«Φάνηκε ότι ναι μεν το σέβεσαι, αλλά πήρες παραπάνω αέρα και με έφερες σε δύσκολη θέση με τα πειράγματα. Θα κρατήσω τους τύπους», πρόσθεσε εκείνη.

Λίγο αργότερα, η Σαμάνθα εξέφρασε την άποψή της στη Σύλια, ότι ο Στηβ «είναι σαν να είπε σε όλους ψέματα».

 

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here