Μια εξαιρετικά αμήχανη και έντονη στιγμή ήταν αυτή που παρακολούθησαν το μεσημέρι της Δευτέρας οι τηλεθεατές της εκπομπής Love It, εκεί όπου καλεσμένος της Ιωάννας Μαλέσκου ήταν ο Τάσος Χαλκιάς.

Ο ηθοποιός είχε συμφωνήσει να βγει στην εκπομπή στις 12:30, ωστόσο αυτό συνέβη περίπου 45 λεπτά, με αποτέλεσμα να του δημιουργήσει έναν «στενάχωρο εκνευρισμό», όπως είπε ο ίδιος, καταλαβαίνοντας ότι δεν θα έχει τον χρόνο που ήθελε για να μπορέσει να μιλήσει για τη δουλειά του.

Ειδικά όταν η Ιωάννα Μαλέσκου ξεκίνησε να τον ρωτάει για άλλα πράγματα, πέρα από την επαγγελματική του πορεία, εκείνος αποφάσισε να μιλήσει ειλικρινά και να εκφράσει τα δυσάρεστα συναισθήματά του, με την ίδια να του τονίζει ότι κανείς άλλος δεν της έχει πει ότι δεν τον σεβάστηκε.

Μάλιστα, όταν ο ηθοποιός την αποκάλσε «κούκλα μου», εκείνη του υπενθύμισε το όνομά της, όμως στη συνέχεια έβγαλε το συμπέρασμα ότι εκείνος έχει πληγωθεί από ανθρώπους, με αποτέλεσμα ο καλεσμένος να ξεσπάσει.

Τ.Χ.: Ο χρόνος για μένα είναι πολύ σημαντικός, για σένα κούκλα μου ακόμα έχει πράμα.

Ι.Μ.: Το όνομά μου είναι Ιωάννα και σας ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτό.

Τ.Χ.: Δεν παύει να είσαι κούκλα επειδή σε λένε Ιωάννα.

Ι.Μ.: Σας ευχαριστώ πολύ, αλλά είναι υποκειμενικό το τι είναι ωραίο και τι όχι.

Τ.Χ.: Ήταν να βγούμε στις 12:30 στον αέρα, έτσι μου είπαν. Οπότε είπα ότι έχω χρόνο να πω και για τη δουλειά μου και ότι θέλουν να με ρωτήσουν. Εμένα μου δημιουργεί έναν εκνευρισμό, ο οποίος δεν με αφήνει ήσυχο για να μιλήσουμε ήσυχα.

Ι.Μ.: Λυπάμαι πολύ αν σας αφήσαμε να περιμένετε.

Τ.Χ.: Δεν έχει καμία σχέση ματάκια μου, συγγνώμη, Ιωάννα μου, αν λυπάσαι. Είσαι και παρεξηγιάρα.

Ι.Μ.: Όχι, νομίζω εσείς είστε πιο εύθικτος και το σέβομαι. Μάλλον έχετε πληγωθεί από ανθρώπους.

Τ.Χ.: Τα συμπεράσματά σου είναι λάθος.

Ι.Μ.: Αυθαίρετα συμπεράσματα πιστεύετε ότι έχω; Δώστε μου λαβή σε αυτά που σας ρωτάω.

Τ.Χ.: Δεν το δείχνεις μωρέ μωρό μου.

Ι.Μ.: Τι να πω; Είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει αυτό.

Τ.Χ.: Είμαι πληγωμένος από το παρελθόν σε έναν άνθρωπο που τον έχεις μπροστά σου μόλις τρία λεπτά; Πολύ πάει ρε κοριτσάκι μου να μου τα λες αυτά.

Ι.Μ.: Είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει αυτό, άνθρωπος να μου πει ότι δεν το σέβομαι ή ότι δεν τον κάνω να αισθάνεται άνετα. Έχω πετάξει όλα τα θέματα για να σας συναντήσω.

Τ.Χ.: Μην το λες αυτό. Αν είχες πετάξει όλα τα θέματα θα βγαίναμε 12:30, στην ώρα μας.

 

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here