ΑρχικήGossipΧάρης Ρώμας: «Πήγα σε παραλία γυμνιστών. Μου είπαν ότι δεν θα μας...

Χάρης Ρώμας: «Πήγα σε παραλία γυμνιστών. Μου είπαν ότι δεν θα μας αναγνωρίσει κανείς και ξαφνικά ακούστηκε μια φωνή να λέει “μαμά, βλέπω το π… του Χάρη Ρώμα»

Δημοσιεύθηκε:

Για την τηλεοπτική του επιστροφή, την ενασχόλησή του με την πολιτική, αλλά και την προσωπική του ζωή, μίλησε ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος θα διεκδικήσει τη θέση του δημάρχου του Χαλανδρίου.

Ο Χάρης Ρώμας επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση μετά από δύο χρόνια και αναφέρει πως το κάνει μετά από πολλή σκέψη γιατί έχει μπει σε τελείως διαφορετική ρότα.

«Με αγαπάνε ως καλλιτέχνη όμως ο κάθε άνθρωπος έχει μια διαδρομή στη ζωή του. Αντιμετωπίζομαι από τους συνάδελφους μου και τον κόσμο με απολυτό σεβασμό», είπε αρχικά στην εκπομπή «Ελένη».

«Στην πορεία χρησιμοποιήθηκε η αναγνωσιμότητα και η αγάπη του κόσμου για να εκλεγώ στην πολιτική. Είναι παγίδα η αναγνωσιμότητα, η αγάπη του κόσμου και η επιτυχία γιατί μπορεί να πει κάποιος γιατί δεν κάθεσαι εκεί. Η τοπική αυτοδιοίκηση δεν σε υποχρεώνει να είσαι σε μια κομματική παράταξη».

«Τα όνειρα μου είναι να γίνω δήμαρχος στο Χαλάνδρι»

Ο Χάρης Ρώμας αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, λέγοντας πως είναι σχέση αλλά δεν ξέρει εάν το έτερον ήμισυ του είναι ευχαριστημένος καθώς τρέχει όλη μέρα. .

«Δεν ξέρω αν το έτερον ήμισυ στη σχέση μου είναι ευχαριστημένο να είναι με κάποιον που τρέχει όλη την ημέρα. Είναι βαρύ το φορτίο για έναν σύντροφο να είναι μαζί μου. Πήγα σε παραλία γυμνιστών και μου είπαν ότι είναι μόνο ξένοι και δεν υπάρχει περίπτωση να μας αναγνωρίσει κανείς. Και ξαφνικά, ενώ κοιμόμασταν στον ήλιο, ακούστηκε μια φωνή “μαμά, βλέπω το π… του Χάρη Ρώμα”», εξιστόρησε.

«Είμαι απαιτητικός και αυστηρός όταν πρέπει για να προκύψει ένα καλό αποτέλεσμα. Την ηλικία μου είναι πολύ εύκολο να την ανακαλύψεις. Δεν με τρομάζει η πάροδος του χρόνου, έχω αποδεχθεί ότι δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά», πρόσθεσε.

Ο Χάρης Ρώμας αναφέρθηκε στους στόχους του και τα όνειρά του.

«Οι στόχοι μου και τα όνειρα μου είναι να γίνω δήμαρχος στο Χαλάνδρι της καρδίας μου και αυτό θα γίνει».

 

 

 

 

Znews.gr

Τελευταία νέα

Why You Should Consider a Whole-Home Water Purification System

Clean water is essential for the well-being of your family and your house. Unfortunately,...

Πυρκαγιά ξέσπασε σε οικία στην ΒΙΠΕ Πρέβεζας

Πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στην ΒΙΠΕ Πρέβεζας κινητοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πρέβεζας που...

Χωρίς προβλήματα οι πανελλαδικές εξετάσεις για τους υποψηφίους μαθητές των ΕΠΑΛ στην Ήπειρο

Με αποχή που έφτασε στο 20,67% ξεκίνησαν – χωρίς προβλήματα – οι πανελλαδικές εξετάσεις...

Επιχείρηση μεταφοράς Γερμανού τουρίστα που τραυματίστηκε στο πόδι στο Ζαγόρι

Γερμανός τουρίστας τραυματίστηκε στο πόδι στο Βραδέτο Ζαγορίου σε περιπατητική διαδρομή στην περιοχή και...

Περισσότερα