Η Χριστίνα Κολέτσα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο Asia Express αλλά και τις φήμες για σχέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Η τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι η συμμετοχή της στο Asia Express ήταν από τις δυνατές εμπειρίες που έχει βιώσει και την άλλαξε και ως άνθρωπο.

«Πέρασα πολύ ωραία στο Asia Express, ήταν μία από τις πιο δυνατές εμπειρίες που έζησα στη ζωή μου και με άλλαξε σαν άνθρωπο. Ήμουν αλλιώς πριν το καλοκαίρι και αλλιώς τώρα. Πραγματικά δεν πιστεύω πως πίστεψε κάποιος τις φήμες για ειδύλλιο με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Ο Βασάλος είναι πολύ ωραίος άντρας και ενδεχομένως λόγω της κατάστασης που συμβαίνει τώρα στην προσωπική του ζωή, αλλά και λόγω του ότι εγώ είμαι μόνη, ίσως γι’ αυτό συνέβη όλο αυτό. Είναι πολύ καλά παιδιά ο Βασάλος και ο Fipster», ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Μου έχουν χρεώσει πολλές σχέσεις που δεν ίσχυαν. Υπήρχε για δύο χρόνια στη ζωή μου ένας άνθρωπος και δεν το ήξερε κανείς. Περισσότερο ανταγωνιστικοί στο τραγούδι είναι οι άντρες, όχι οι γυναίκες. Μου έχουν χαμηλώσει μικρόφωνο και με έχουν κακοφωτήσει. Δεν είναι πρωταρχικός μου στόχος η δημιουργία οικογένειας. Θέλω να βρω έναν άνθρωπο, να δεθώ και να είμαστε μαζί».

 

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ