Τη Δανάη Μπάρκα υποδέχτηκε η Σίσσυ Χρηστίδου στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

Η παρουσιάστρια εξέφρασε τη χαρά της για την καλή χρονιά που σημειώνει φέτος από άποψης τηλεθέασης και τόνισε πως είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς που έχει ρίξει η ίδια και η ομάδα της.

«Είναι μια προσπάθεια που γίνεται από πέρυσι, προσπαθήσαμε πολύ, το θέλουμε πολύ. Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί βλέπω πως οι κόποι μας ανταμείβονται» τόνισε.

Βέβαια, παραδέχτηκε πως όνειρό της δεν ήταν ποτέ να ασχοληθεί με την παρουσίαση. «Όνειρό μου δεν ήταν η τηλεόραση αλλά το θέατρο και ίσως το τραγούδι μερικές φορές» τόνισε.

Η ίδια έχει δεχτεί πολλές φορές αρνητικά σχόλια είτε για την προσπάθειά της στην τηλεόραση είτε για την εικόνα της. Είναι κάτι που την αγγίζει;

«Υπάρχει και η Δανάη που ακούει και λέει για να τα ακούσει και η ίδια ότι “δεν πάτε να λέτε” αλλά στο σπίτι της πλαντάζει. Όσο κουλ κι αν προσπαθώ να είμαι, όσο δυναμική προσπαθώ να είμαι, υπάρχουν στιγμές που θα λυγίσω και θα με πνίξει το άδικο» ανέφερε.

Αναφέρθηκε ακόμη και στο περιστατικό με το απρεπές σχόλιο του Τάσου Ξιαρχό για το άτομό της: «Στην αρχή σοκαρίστηκα γιατί κάποιος ζήτησε” συγγνώμη” και μετά την πήρε πίσω σχεδόν κάνοντας το ίδιο πράγμα αλλά επειδή ο καθένας περνάει τις φρίκες του, είναι ανθρώπινο».

The post Δανάη Μπάρκα: «Όσο κουλ κι αν προσπαθώ να είμαι, υπάρχουν στιγμές που με πνίγει το άδικο» appeared first on Znews.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here