Στο Μικτό Ορκωτό Αθηνών για ακόμα μία ημέρα εξελίσσεται η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, με την κατάθεση της μίας μάρτυρα, η οποία ήταν σύντροφος του σκηνοθέτη.

Πρόκειται για μία ηθοποιό, με την οποία μέχρι το 2004 ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε φιλικές επαφές, ενώ από εκεί και πέρα είχαν ερωτικές επαφές.

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος Φαίη Φώτου, ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με την κατάθεσή της, το 2013 της ζήτησε να χωρίσει με τον σύζυγό της με τον οποίο έχουν μαζί κι ένα παιδί.

Αναφέρθηκε σε τρία περιστατικά στα οποία είδε τον Δημήτρη Λιγνάδη να συναναστρέφεται με νεαρά αγόρια το 2005, με ένα νεαρό αγόρι στην Πάρο το οποίο το είδε και στο σπίτι του κατηγορούμενου και το 2007 της ζήτησε να βρεθούν ερωτικά και οι τρεις.

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» αποκάλυψε αποσπάσματα από την κατάθεσή της.

«Είχαμε για αρκετά χρόνια σχέση φιλική και ερωτική, η οποία σταματούσε και συνεχιζόταν. Μέχρι και τον Μάρτιο του 2004 δεν είχαμε σχέση. Είχαμε μια φιλική σχέση. Τον Μάρτη του 2004 σε μία συνάντηση που είχαμε σπίτι του, αναπτύχθηκε μια ερωτική σχέση. Μετά σταμάτησε να είναι φιλικός μαζί μου και έγινε απότομος, είπε ότι θέλει να σταματήσει αυτό. Εγώ ήμουν ερωτευμένος και προσπάθησα να το ξεπεράσω. Πιεζόμουν πολύ από τη συμπεριφορά του, τις μισές φορές με ενθάρρυνε, άλλες μου μίλαγε άσχημα. Μου ζήτησε να χωρίζω από τον σύζυγό μου και να βρεθώ μαζί του. Αυτό κράτησε κάποιους μήνες και μετά σταματήσαμε πάλι να μιλάμε, μέχρι το 2016 που μιλήσαμε πάλι στο τηλέφωνο, ήθελε να έχουμε επαφή. Του είπα ότι ακούγονται κάποια πράγματα γι αυτόν που δεν είναι ωραία κι ότι συναναστρέφεται με νεαρά αγόρια και να παέι να το κοιτάξει», κατέθεσε μεταξύ άλλων.

«Τρεις φορές είχε πέσει στην αντίληψη μου ότι υπήρχαν στον κύκλο του νεαρά αγόρια και δεν ήταν φιλική η σχέση και μετά το 2016 ακούγονταν πολλές φήμες. Τον πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω αν ισχύει και μου είπε ναι και πού είναι το πρόβλημα; Στις σεξουαλικές μας επαφές δεν ήταν βίαιος, μετά ήταν βίαιος, δύο φορές με είχε χτυπήσει χωρίς λόγο. Όταν μου είπε ότι θέλει να συναναστρέφεται με ανήλικα, θεώρησα ότι αυτό το πράγμα δεν είναι ηθικό. Ότι καταστρέφει παιδικές ψυχές. Ίσως ρίχνω 100% το φταίξιμο σε εμένα, αλλά δεν μπορούσα να δεχτώ ότι συνάπτει τόσες σχέσεις με παιδιά κι εγώ πίστευα ότι μπορώ να τον σώσω από αυτό. Είχα μιλήσει και με ψυχίατρο, κοινό ψυχίατρο με τον κατηγορούμενο. Για εμένα είναι παιδοφιλία», πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

 

 

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ