Την πολύ καλή της φίλη και πλέον γειτόνισσά της, στηρίζει στο απόλυτο η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία με μερικά stories της στο Instagram ξέσπασε για τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα και τη δράση του ανθρώπου που κατονόμασε η Ιωάννα Τούνη, ως εκείνον που διέρρευσε το revenge porn βίντεό του.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη έγινε έξαλλη με τις δύο μηνύσεις που έγιναν σε βάρος της φίλης της και γνωστής influencer και πήρε θέση δημόσια, απευθύνοντας μάλιστα ερώτηση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκης για το πώς κάποιος θα βρει το δίκιο του σε αυτή τη χώρα.

«Σε αυτή τη χώρα σε βιάζουν, σε χτυπάνε, σε ξεφτιλίζουν, σε διασύρουν και οι θύτες κάνουν μήνυση στο θύμα και έχεις και τον “χ” “ψ” π@@ρόπουλος που βγαίνει και λέει ότι του καταβαίνει στο μυαλό προκειμένου να πάρει δημοσιότητα γιατί το θέμα πουλάει και θέλει να τον μάθει και η Νίτσα στα Κάτω Κρεμαστά. Που δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του. Αν θες να σε μάθουν κάνε κάτι για να μάθουν εσένα. Όχι πατώντας αγόρι μου ή κορίτσι μου πάνω σε έναν άνθρωπο, χοροπηδώντας πάνω στην πλάτη ενός ανθρώπου που από κάτω του έχει κάρβουνα. Έλεος, λίγο ανθρωπιά, κάτι πλέον. Σεβασμός», είπε στα stories της η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ