Τον ρόλο του βίαιου συζύγου της «Άσπας», υποδύεται στον «Σασμό», ο Δημήτρης Γεωργαλάς, ο οποίος έχει ζήσει παρόμοιες καταστάσεις στην προσωπική του ζωή, από τον πατέρα του.

«Οι σκηνές βίας με την “Άσπα” με είχαν αγχώσει πολύ καιρό πριν, για το πώς θα γυριστούν. Δεν μπορώ να το διανοηθώ ότι ένας άντρας μπορεί να χτυπήσει μια γυναίκα. Ήταν για μένα μεγάλη υποκριτική πρόκληση», είπε χαρακτηριστικά ο «Κώστας» της επιτυχημένης σειράς του Alpha.

Είναι από την Πάτρα, μεγάλωσε και σπούδασε εκεί και τελείωσε τη Φιλοσοφική και το Εθνικό Θέατρο. «Οι γονείς μου ήταν χωρισμένοι, έκαναν καινούργιες οικογένειες, παντρεύτηκαν ξανά και έχω τέσσερα ετεροθαλή αδέρφια, δύο από τον έναν και δύο από τον άλλον. Πάντα σε ένα παιδί, το να βιώσει μια κακή σχέση των γονιών του, αφήνει ένα τραύμα. Επουλώθηκαν τα πράγματα μετά, αλλά δεν ήταν καλός ο τρόπος. Δεν μπορούσες να κουβεντιάσεις με τον πατέρα μου, δεν ήταν εύκολος άνθρωπος. Ήταν σαν τον “Κώστα” που υποδύομαι στον “Σασμό”. Αυτοί οι άνθρωποι δεν το θέλουν αυτό που κάνουν. Είναι πέρα από τον προσωπικό έλεγχό τους», τόνισε στο «Καλύτερα δε γίνεται» και συνέχισε:

Η μητέρα μου μας πήρε κι έφυγε. Είναι αυτό που πρέπει να γίνει και αυτό μου αρέσει στον “Σασμό”. Γι αυτό γουστάρω τον ρόλο, γιατί δίνει το σωστό μήνυμα. Για εμένα είναι ψυχοθεραπευτικό αυτό που έκανα στη σειρά».

«Ο πατριός μου ήταν δεύτερος πατέρας, ίσως και καλύτερος. Πάντα μου έδινε κάτι παραπάνω», κατέληξε.

 

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ