Ανήμερα των γενεθλίων της, η Σίσσυ Χρηστίδου είχε καλεσμένο στην εκπομπή της τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο οποίος μπήκε στο πλατό με ένα κουτί γλυκά, με σκοπό να «χτίσουν» εκ νέου και δημόσια της σχέση τους, παρά το γεγονός ότι εδώ και έναν χρόνο έχουν συζητήσει και τα έχουν βρει, μετά τα όσα είχε πει ο παρουσιαστής κατά της.

Η εορτάζουσα παρουσιάστρια υποδέχτηκε με χαμόγελο και πολύ χιούμορ τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και ξεκίνησε με τις… «συγγνώμες» για να κλείσει το θέμα, με τον ίδιο να απαντά. «Δεν υπήρχε περίπτωση να έρθω καλεσμένος αν δεν σε συμπαθούσα, ούτε να έρθω να λύσω κάτι στον αέρα. Με πετυχαίνεις σε μια φάση της ζωής μου που θέλω, ερχόμενος στο σπίτι του, το MEGA, θέλω να βγάλω την πλευρά που έχω στο ραδιόφωνο. Να περνάμε καλά και να γελάμε».

Για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη:

«Με πήρε τηλέφωνο για να είμαι στην εκπομπή της. Δεν πίστευε ότι θα είμαι μαζί της μέχρι που υπέγραψα. Είχα αποφασίσει ότι θα φύγω από το Πρωινό πριν από την πρόταση. Όταν είδα από το σπίτι μου το “Πρωινό”, ήθελα να βάλω ακουστικό και να μπω μέσα. Με τον Γιώργο και τη Φαίη είμαστε φίλο, τα διαχωρίζω αυτά».

«Δεν κοιτάζω τα λεφτά, ήταν θέμα προσωπικής εξέλιξης. Αν η Ελένη Μενεγάκη έπαιζε απέναντι από το “Πρωινό” δεν θα πήγαινα, τουλάχιστον όχι την πρώτη χρονιά. Η πρώτη φορά που μου είχε κάνει πρόταση η Ελένη ήταν εν μέσω συμβολαίου και εγώ δεν σπάω τα συμβόλαιά μου, όπως επίσης την επόμενη ήταν τα θέματα με τους γονείς μου και δεν ήθελα να έχω στο κεφάλι μου και το επαγγελματικό. Μέσα σε δύο χρόνια τα άλλαξα όλα», δήλωσε και συνέχισε: «Βιώνω ένα μάθημα Media, μάθημα ζωής και τηλεόρασης με την Ελένη. Από τον τρόπο που κάθεται μέχρι τον τρόπο που κοιτάζει».

Tvnea.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here