ΑρχικήGossipΔημήτρης Παπανώτας: Η παρατήρηση που έκανε στη Ναταλία Γερμανού για τη συνέντευξη...

Δημήτρης Παπανώτας: Η παρατήρηση που έκανε στη Ναταλία Γερμανού για τη συνέντευξη Λιάγκα – «Ναταλία μου, δεν είναι έτσι γιατί…»

Δημοσιεύθηκε:

Η συνέντευξη του Γιώργου Λιάγκα στη Ναταλία Γερμανού συζητήθηκε και στο πάνελ του Happy Day και ειδικά η αναφορά του στο περιβόητο περιστατικό που είχε συμβεί στην εκπομπή «Μεσημέρι» όταν ο παρουσιαστής ήταν στον ΣΚΑΪ.

Στο πάνελ τότε ήταν και ο Δημήτρης Παπανώτας και είχε μία… παρατήρηση να κάνει στη Ναταλία Γερμανού με αφορμή τη συνέντευξη.

«Εγώ τη Ναταλία την αγαπάω πάρα πολύ. Κακώς το έθιξε το θέμα – αν θέλετε την άποψή μου- γιατί δεν ήξερε τις παραμέτρους. Φάνηκε ότι δεν ήξερε τις παραμέτρους. Όταν λέει ότι “εσύ έφαγες όλη τη λάσπη, ότι ήσασταν πέντε”, Ναταλία μου, δεν είναι έτσι γιατί δεν αποφασίζαμε και οι πέντε. Ο Γιώργος το είπε βέβαια. Καλό θα ήταν κάποια θέματα που είναι λεπτά να ξέρουμε όλες τις παραμέτρους.

Το ψιλοείπε και ο Γιώργος ότι ο ένας έπαιρνε την απόφαση, ήξερε την σκαλέτα αλλά κληθήκαμε όλοι μαζί να το πληρώσουμε και αυτό ήταν άδικο.

Εγώ ήμουν κάθετα αντίθετος σε όλη τη θεματολογία που παρουσίαζε ο συγκεκριμένος συνάδελφος (σ.σ. Φρίξος Δρακοντίδης) σε αυτή την εκπομπή. Είχα εκφράσει την αντίρρησή μου ότι αυτά τα θέματα δεν είναι για αυτή την εκπομπή. Ο Γιώργος ανέλαβε την ευθύνη με έναν τρόπο όμως Ναταλία μου, δεν έφαγε όλη τη λάσπη.

Είναι ακόμα πιο τραγικό να μην μπορείς να αποφασίσεις και να τρως και όλη τη λάσπη».

The post Δημήτρης Παπανώτας: Η παρατήρηση που έκανε στη Ναταλία Γερμανού για τη συνέντευξη Λιάγκα – «Ναταλία μου, δεν είναι έτσι γιατί…» appeared first on Znews.

Τελευταία νέα

Πυρκαγιά ξέσπασε σε οικία στην ΒΙΠΕ Πρέβεζας

Πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στην ΒΙΠΕ Πρέβεζας κινητοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πρέβεζας που...

Χωρίς προβλήματα οι πανελλαδικές εξετάσεις για τους υποψηφίους μαθητές των ΕΠΑΛ στην Ήπειρο

Με αποχή που έφτασε στο 20,67% ξεκίνησαν – χωρίς προβλήματα – οι πανελλαδικές εξετάσεις...

Επιχείρηση μεταφοράς Γερμανού τουρίστα που τραυματίστηκε στο πόδι στο Ζαγόρι

Γερμανός τουρίστας τραυματίστηκε στο πόδι στο Βραδέτο Ζαγορίου σε περιπατητική διαδρομή στην περιοχή και...

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη κ. Στράτου Ιωάννου για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους μαθητές καλή επιτυχία στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Οι Πανελλαδικές εξετάσεις είναι...

Περισσότερα