Στη φιλία του με τον Θανάση Βέγγο και την ημέρα που έφυγε από τη ζωή, μίλησε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Πιάτας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα».

«Δεν ήθελα από παιδί να γίνω ηθοποιός, έδωσα εξετάσεις στη δραματική σχολή και ήμουν σίγουρος ότι δεν θα πετύχω. Δεν βλέπω τον εαυτό μου στις επαναλήψεις, παθαίνω κατάθλιψη, διαπιστώνω τα λάθη. Έχω αρνηθεί δουλειά σε καθημερινή σειρά και το μετάνιωσα, γιατί έχασα χρήματα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Θανάση Βέγγο. «Με έχει στοιχειώσει μοναδικά, είχα μια μοναδική καθαρότητα. Ήμουν μέχρι το τέλος της ζωής του μαζί του. Όταν πέθανε ο Θανάσης, έφτασα στο νοσοκομείο πριν από τους συγγενείς. Με πήγαν στον νεκροθάλαμο και έκλεισαν την πόρτα και τότε, κλείδωσε μόνη της. Ήμουν εγώ και ο Βέγγος, οι δυο μας. Μέχρι να μου ανοίξει ο νοσοκόμος, πίστεψέ με, ότι έχω την εικόνα και την παρουσία μιας έντονης προσωπικότητας», δήλωσε.

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στο επάγγελμά του και δήλωσε: «Θα ήμουν ο τελευταίος που θα μπορούσε να έχει κάποιο παράπονο από τη δουλειά του. Είχα πάντοτε προτάσεις. Ελκυστικές και ενδιαφέρουσες».

Τέλος, για την οικογένειά του και την προσωπική του ζωή, ο κωμικός ηθοποιός ανέφερε: «Όταν γνωριστήκαμε με τη γυναίκα μου, δεν γελούσε με τα αστεία μου. Ακόμα δεν γελάει, αλλά αυτό με έκανε καλύτερο κωμικό. Ο ρόλος του παππού είναι ο καλύτερός μου. Η εγγονή μου με αντιμετωπίζει ισότιμα».

 

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ