Εκνευρισμό προκάλεσε με το «καλημέρα» στην Κατερίνα Καινούργιου ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο ηθοποιός ήθελε να δηλώσει ότι δεν διαθέτει πολύ χρόνο για δηλώσεις επειδή πολιορκείται και από άλλα κανάλια -αναφέροντας συγκεκριμένα «Το Πρωινό»- φέρνοντας σε δύσκολη θέση την Κατερίνα Καινούργιου που δεν μπόρεσε να μην του κάνει παράπονα.

«Κάθε φορά που βγαίνεις στην εκπομπή -σ’ αγαπώ σε λατρεύω- μου λες “αχ ήθελα να βγω στη Φαίη, αχ δεν μπορώ να μιλήσω άλλο”. Πραγματικά με κάνεις και νιώθω άσχημα, όταν βγαίνεις στους άλλους κάνεις το ίδιο; Από τη στιγμή που έχεις βγει σε μένα είσαι μέσα στη γκρίνια. Όταν βγαίνεις στους άλλους δεν γκρινιάζεις. Να κλείσεις να βγεις απέναντι; Αυτό θέλεις; Κλείστε παιδιά τον Σπύρο να βγει απέναντι! Με προσβάλλεις κι εμένα αυτή τη στιγμή, με αγάπη στο λέω» του είπε η παρουσιάστρια.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα λέγοντας ότι απλά ήθελε να ενημερώσει ότι έχει περιορισμένο χρόνο και παρέμεινε για να σχολιάσει τις δηλώσεις Παπαδόπουλου.

Λίγο αργότερα η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στα απαράδεκτα σχόλια που δέχτηκε στα social media επειδή αναφέρθηκε δημόσια στην επιθυμία της να αποκτήσει παιδί.

 

The post Εκνευρίστηκε με το «καλημέρα» η Κατερίνα Καινούργιου: «Κλείστε παιδιά τον Σπύρο να βγει απέναντι!» appeared first on Znews.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here