ΑρχικήGossipΕλένη Φιλίνη: «Είμαι ένας μοναχικός λύκος. Έδωσα πάρα πολλά στη δουλειά μου...

Ελένη Φιλίνη: «Είμαι ένας μοναχικός λύκος. Έδωσα πάρα πολλά στη δουλειά μου αλλά και στην προσωπική μου ζωή έδωσα την ψυχή μου»

Δημοσιεύθηκε:

Η Ελένη Φιλίνη μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και αναφέρθηκε στην καριέρα της αλλά και στην προσωπική της ζωή.

Η ηθοποιός ούσα μοναχοπαίδι, θεωρεί τον εαυτό της «μοναχικό λύκο» και ποτέ δεν ένιωσε την ανάγκη να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια.

«Δεν με απασχολεί η εικόνα μου, καλό είναι να φροντίζουμε τον εαυτό μας. Την αγαπώ τη ζωή και είναι ευλογία να μεγαλώνεις. Είμαι ένας μοναχικός λύκος. Έδωσα πάρα πολλά στη δουλεία μου αλλά και στην προσωπική μου ζωή έδωσα την ψυχή μου. Eρωτεύτηκα , έφτασα στο γάμο αλλά δεν μετάνιωσα για κάτι. Δεν πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι είναι για να κάνουν οικογένεια και παιδί. Tο να κάνεις ένα παιδί είναι εύκολο, το να μεγαλώσεις ένα σωστοί άνθρωπο είναι θυσία. H μητέρα μου έλεγε ότι αν δεν είχε κάνει ένα παιδί θα ήταν η πιο δυστυχισμένη γυναίκα στον κόσμο, εγώ δεν το ένιωσα αυτό», ανέφερε αρχικά.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωής, τις σχέσεις που της έχουν χρεώσει αλλά και τη γυμνή φωτογράφηση, είπε: «Δεν επεδίωξα να μάθουν τι έκανα στην προσωπική μου ζωή, το προφύλαξα. Έχουν γράψει ότι ήμουν χρόνια ζευγάρι με τον Παύλο Σιδηρόπουλο, δεν τον ήξερα. Παλιά είχαν γράψει ότι ήμουνα ζευγάρι με το Νίκο Γκάλη.

Μου είχε γίνει πρόταση για γυμνή φωτογράφηση αλλά δεν μπορούσα να με φανταστώ κρεμασμένη με τα μανταλάκια. Δεν έβλεπα τότε ότι ήμουνα όμορφη , έβρισκα χιλιάδες κουσούρια απάνω μου».

Znews.gr

Τελευταία νέα

Ζητείται Υπάλληλος σε φούρνο στο Καναλάκι

Ζητείται υπάλληλος σε φούρνο στο Καναλάκι Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6938626538

Μειώθηκε ο πληθυσμός μέσα σε μια δεκαετία στο Δήμο Πάργας

Τους επίσημους πίνακες με τα στατιστικά της απογραφής του 2021 έδωσε στη δημοσιότητα η...

“Κυριακή στο Χωριό Ξανά” στην Αγιά Πάργας

Η εκπομπή «Κυριακή στο χωριό ξανά» με τον Κωστή Ζαφειράκη που μεταδίδεται την Κυριακή...

Μειώθηκε ο πληθυσμός μέσα σε μια δεκαετία κατά 4,9% στην Π.Ε Πρέβεζας

Τους επίσημους πίνακες με τα στατιστικά της απογραφής του 2021 έδωσε στη δημοσιότητα η...

Περισσότερα

Αρέσει σε %d bloggers: