Η εκπομπή «Στούντιο 4» φιλοξένησε την Ελένη Γερασιμίδου, τον Αντώνη Ξένου και την κόρη τους, Αγγελική Ξένου και αναφέρθηκαν στην ζωή τους.

Οι ηθοποιοί παραδέχτηκαν ότι τα κοινά τους βιώματα ήταν αυτά που τους έκαναν να δεθούν. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στον συνδικαλισμό που ήταν και η Ελένη Γερασιμίδου ήταν εκείνη που έκανε το πρώτο βήμα.

Η κόρη τους μιλά με τα πιο γλυκά λόγια για τους γονείς της, αφού την εμπιστεύονταν ήδη από μικρή ηλικία, κάτι που δεν της περιόριζε την ελευθερία.

«Στις αρχές του έκανα πολλά καψόνια γιατί είχα πολύ τουπέ. Πιστεύω ότι οι γυναίκες πρέπει να έχουν τουπέ. Άμα θύμωνα έφευγα, κρυβόμουν πίσω από τα αυτοκίνητα, δεν με έβρισκε. Μου έκανε το βαρύ και για αυτό του τα έκανα. Έμαθα που παίζει και πήγα να τον δω. Δεν μου άρεσε η παράσταση αλλά του είπα “μου άρεσες εσύ”.

Και μου απάντησε: “Σαν τι σου άρεσα; Σαν κορμάκι;”. Και έφυγα. Πηγαίναμε στο σωματείο, αρχίζαμε να μιλάμε και κάναμε βόλτες. Εάν δεν έκανα εγώ το πρώτο βήμα, ακόμα στις βόλτες θα είμαστε. Καμία φορά ήταν προσβλητικός. Είδε μία κοπέλα που έτρεχε και μου λέει “Σίγουρα είναι τοξότης, γιατί είναι αθλητική”. Με νευρίασε πάρα πολύ. Φεύγοντας για την πρόβα τον φίλησα στο μάγουλο και μετά πήρε φόρα», ανέφερε η ηθοποιός.

 

 

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ