Ολόκληρη η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί «παγωμένη» τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της Πάτρας, με τους θανάτους των τριών κοριτσιών και τη μητέρα τους, Ρούλα Πισπιρίγκου, να κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Στην ίδια διάθεση ήταν και η Ελένη Μενεγάκη, η οποία στην έναρξη της εκπομπής της, προσπαθούσε να βρει τα λόγια για να εκφράσει τις σκέψεις της.

«Πώς είναι δυνατόν σε αυτή τη φάση που ζούμε να έχουμε αφήσει σχεδόν πίσω ακόμα και τον πόλεμο που είναι δίπλα μας και είναι ένα μοναδικό σοκ, για όλους μας, που γίνονται φοβερά πράγματα εκεί. Πώς είναι δυνατόν και δεν ξέρω αν πρέπει να μου απαντήσει ψυχολόγος, πως οι περισσότεροι άνθρωποι σε αυτή τη χώρα, να ψάχνουμε να βρούμε τη συνέχεια ενός θέματος, που κατά το ήμισυ, βγαίνουν στην τηλεόραση, γιατί οι πρωταγωνιστές μιλούν. Δεν θυμάμαι να γίνεται αυτό ξανά, είναι σαν διάδραση. Συζητάμε και την επόμενη μέρα έρχονται απαντήσεις, ανατροπές, η συνέχεια, σαν να παρακολουθούμε ένα σίριαλ. Λες τι άλλο θα δούμε; Πώς θα εξελιχθεί αυτό; Μου προκαλεί τεράστια εντύπωση πώς είναι δυνατόν να παρακολουθούμε αυτήν την ιστορία τόσο ζεστά, να περιμένουμε να ακούσουμε την κάθε νέα εξέλιξη και αυτά που ακούμε, μας κάνουν κακό. Μαυρίζουμε, λέμε τι είναι αυτά που συζητάμε; Ζούμε παράλληλα, κομμάτι κομμάτι, αυτό που παρακολουθούμε», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

 

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ