Η Ελένη Μενεγάκη ανήμερα της ονομαστικής της εορτής αποφάσισε μέσα από την εκπομπή της να δώσει τη δική της απάντηση στα όσα γράφονται και λέγονται.

Εμφανώς συγκινημένη, ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τον σταθμό Alpha και την τηλεόραση.

«Έχω πάρει μια απόφαση αυτή η χρονιά μου είναι η τελευταία». Με αυτά τα λόγια η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον ALPHA, μέσα από την εκπομπή της αλλά και την αποχώρησή της από την τηλεόραση, ανήμερα της ονομαστικής της εορτής!

«Λοιπόν, ήμουν πολύ τυχερή γιατί εδώ και πολλά χρόνια βρίσκομαι σε έναν χώρο που μου ταίριαξε πάρα πολύ. Δεν το ήξερα. Ήμουν πολύ τυχερή γιατί η ζωή έφερε κοντά μου εκλεκτούς, ξεχωριστούς, καλούς ανθρώπους και καλούς συνεργάτες. Υπήρξα πολύ τυχερή γιατί δεν χρειάστηκε να πάω κόντρα στον χαρακτήρα μου και να πηδάω από κλαράκι σε κλαράκι τα σχεδόν 30 χρόνια που είμαι στην τηλεόραση, να κάνω πολλές αλλαγές, γιατί είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει να στεριώνω. Μου αρέσει να αισθάνομαι ασφάλεια, το επιδιώκω στη ζωή μου αυτό», δήλωσε βουρκωμένη η Ελένη Μενεγάκη.

Η πρώτη ανάρτηση στο Instagram μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης
Μάλιστα, αμέσως μετά την ανακοίνωση, έκανε και την πρώτη της όλο νόημα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Ελένη Μενεγάκη πόσταρε μια φωτογραφία της και έγραψε: «Πάντα θα είμαστε μαζί…».

Οι φήμες για το επόμενο βήμα
Οι φήμες για το επόμενο βήμα της Ελένης Μενεγάκη τον τελευταίο καιρό ολοένα και φουντώνουν. Αρκετοί αναφέρουν πως θα αναχωρήσει για την Αμερική, ώστε να είναι κοντά στον γιο της, Άγγελο, ο οποίος θα ξεκινήσει τις σπουδές του εκεί.

Όμως τα τελευταία 24ώρα, οι φήμες θέλουν τον ΑΝΤ1 να… γλυκοκοιτάζει το ενδεχόμενο να αποκτήσει ξανά την «βασίλισσα» της ελληνικής τηλεόρασης, ενδεχόμενο που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες ωστόσο.

newsbomb.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here