Ένα throback βίντεο δεκαετιών πίσω ήταν η εισαγωγή για την τηλεοπτική συνάντηση της χρονιάς, αυτή της Ελένης Μενεγάκη και της Ρούλας Κορομηλά.

Οι δύο κυρίες με τις παράλληλες διαδρομές στην τηλεόραση αντάμωσαν στο πλατό της «Ελένης και μίλησαν για πολλά και ενδιαφέροντα.

Για πρώτη φορά η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στην πίεση που ένιωθε στο ξεκίνημά της όταν όλοι τη συνέκριναν με τη συνάδελφό της ενώ αποκάλυψε και τους λόγους που την αποθάρρυναν από το να δοκιμάζεται και σε άλλα πόστα πέραν των πρωινών.

«Άλλαξα ζώνη πριν 10-12 χρόνια, όταν μου ζητήθηκε και με ρώτησαν αν ήθελα και ναι το έκανα και είπα δεν θα ξαναγυρίσω πίσω. Πάντα παρακολουθώντας τη ζωή σου, γιατί είχες προηγηθεί, έβλεπα ότι ήταν πάρα πολύ δύσκολο και να σε εμπιστευτούν, ξεκινώντας κάτι καινούργιο, που πάντα υπήρχε η σύγκριση με σένα. «Η Ρούλα, όμως, το έκανε έτσι», «Η Ρούλα, όμως, που ήταν καταπληκτική». Έπρεπε, λοιπόν, να με αποδεχτούν και να γίνω κι εγώ καλή, όχι καλύτερη γιατί δεν είχα κάποιο προσόν ή εμπειρία».

«Έβλεπα ότι ήταν δύσκολο, όταν κρατάς πολλά καρπούζια, δεν θα με βοηθούσε στο να κάνω οικογένεια. Και όταν το κατάλαβα γύρω στα 30 μου, είπα “τι θα αντέξω περισσότερο;”. Η δουλειά μου μού αρέσει, που κάθε χρόνο παίρνω και πιο πολλή χαρά, αλλά θα μου αρέσει αν δεν έχω και έναν άνθρωπο, αν δεν κάνω και παιδιά; Οπότε λέω “κάτσε Ελένη μου, μην βάλλεσαι πρωί-μεσημέρι-βράδυ και κάτι το αφήσεις για αργότερα, αφού το θέλεις, το έχεις ανάγκη». Και έτσι πέρασαν τα χρόνια, μέχρι τα 40 έκανα αυτή τη διαδρομή και πάλι πιέστηκα. Σκέψου να έκανα και βραδινά προγράμματα και να είχα και τέτοια» είπε χαρακτηριστικά.

 

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ