Ο πιο διαχρονικός μουσικός θεσμός, τα «Mad Video Music Awards» επιστρέφουν για 18η χρονιά και δεύτερη συνεχόμενη στο Mega για να να βραβεύσουν τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας µουσικής βιοµηχανίας και εκπλήξεις στην σκηνή. Μεταξύ αυτών και η εμφάνιση – έκπληξη της Ελένης Μενεγάκη.

Οπως ανακοινώθηκε λίγες ώρες νωρίτερα, στη Νατάσσα θεοδωρίδου θα απονεμηθεί το βραβείο Mad Music Icon και τη βράβευση θα κάνει, όπως αποκάλυψε ο Αρης Καβατζίκης, η Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια θα επιστρέψει έτσι στα μουσικά βραβεία μετά από 13 χρόνια, για να βραβεύσει την αγαπημένη της κουμπάρα, με την οποία έχει εξαιρετικές σχέσεις.

«Κρατάω μια επιφύλαξη, αλλά θέλω να σας πω ότι αυτή τη βράβευση θα την κάνει η Ελένη Μενεγάκη. Σας το λέω με κάθε επιφύλαξη. Είναι πολύ ωραίο» είπε ο Άρης Καβατζίκης.

Δείτε φωτογραφία από την τελευταία εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη στα βραβεία Mad:

Ηταν το 2008 όταν ο τότε σύζυγός της, Γιάννης Λάτσιος, συνόδεψε την Ελένη Μενεγάκη στα βραβεία Mad, όπου μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η παρουσιάστρια βράβευσε τη Δέσποινα Βανδή με το βραβείο «Καλύτερη Γυναίκα Καλλιτέχνις».

menegaki2_494x320

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here