ΑρχικήGossipΕλένη Μενεγάκη: «Στο ξεκίνημά μου, στα 23 μου, θα έβγαζα εγώ τέτοια...

Ελένη Μενεγάκη: «Στο ξεκίνημά μου, στα 23 μου, θα έβγαζα εγώ τέτοια θέματα; Πώς θα τα χειριζόμουν;»

Δημοσιεύθηκε:

Τον τρόπο με τον οποίο έχουν εξελιχθεί και διαμορφωθεί πλέον οι ψυχαγωγικές εκπομπές και το γεγονός ότι ασχολούνται και με την επικαιρότητας σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της, με αφορμή τη συνέντευξη της Γιάννας Νταρίλη που συναργάστηκαν στο παρελθόν.

Η Ελένη Μενεγάκη τόνισε ότι τη δεκαετία του 90′ μπορεί να υπήρχε άφθονη επικαιρότητα, ωστόσο η ψυχαγωγία δεν είχε χρόνο να ασχοληθεί και με αυτή, ενώ τόνισε ότι και η ίδια στα 23 της, δεν θα μπορούσε να διαχειριστεί τέτοιου τύπου θέματα, λόγω απειρίας.

«Αυτού του είδους τα θέματα δεν τα συζητούσαμε καθόλου. Ήταν τότε που τα ιδιωτικά κανάλια μόλις τις είχαν ξεκινήσει τις ψυχαγωγικές εκπομπές. Ουσιαστικά και τα κανάλια και οι δημιουργοί έψαχναν τα πατήματα πώς να το πάνε. Σας θυμίζω, ότι η ιδιωτική τηλεόραση ήταν αυτή που έφερε σε όλη την ημέρα ζώνης προγράμματα. Μέχρι τότε δεν ήταν 24 ώρες το 24ωρο. Στο ξεκίνημα τότε, ήταν σε συγκεκριμένες ζώνες με συγκεκριμένες εκπομπές. Θυμάμαι μετά τον Πρωινό Καφέ υπήρχε μία κοινωνική εκπομπή με τη Νατάσα Ράγιου», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και συνέχισε:

Για το αν είχε ασχοληθεί τότε η ίδια με θέματα επικαιρότητας, απάντησε χαρακτηριστικά: «Ακόμα θυμάμαι ένα αφιέρωμα για εγκλήματα που είχαμε κάνει τότε με τον καθηγητή Κατσαντώνη. Αυτό το πράγμα μπορεί να το στήναμε κι έναν μήνα. Όχι, δε μπαίναμε σε αυτά τα θέματα και παρότι ήταν τρίωρη η εκπομπή, δεν υπήρχε ο χρόνος. Ήταν πολλές οι στήλες.

Και να σου πω και κάτι; Στο ξεκίνημά μου στα 23 μου, θα έβγαζα εγώ τέτοια θέματα; Ακόμα κι αν μου το έλεγαν. Πώς θα τα χειριζόμουν; Μόλις είχα μπει στην τηλεόραση, δεν ήξερα τα βασικά. Πρέπει να έχει και ο άλλος εμπειρία θεωρώ. Δεν λέω ότι πρέπει να ‘ναι κάποιος μόνο δημοσιογράφος κι ότι ένας παρουσιαστής δεν μπορεί να το κάνει. Πρέπει να έχεις λίγο εμπειρία και λίγο γνώση και να μπεις και να το κάνεις».

 

 

Znews.gr

Τελευταία νέα

Why You Should Consider a Whole-Home Water Purification System

Clean water is essential for the well-being of your family and your house. Unfortunately,...

Πυρκαγιά ξέσπασε σε οικία στην ΒΙΠΕ Πρέβεζας

Πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στην ΒΙΠΕ Πρέβεζας κινητοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πρέβεζας που...

Χωρίς προβλήματα οι πανελλαδικές εξετάσεις για τους υποψηφίους μαθητές των ΕΠΑΛ στην Ήπειρο

Με αποχή που έφτασε στο 20,67% ξεκίνησαν – χωρίς προβλήματα – οι πανελλαδικές εξετάσεις...

Επιχείρηση μεταφοράς Γερμανού τουρίστα που τραυματίστηκε στο πόδι στο Ζαγόρι

Γερμανός τουρίστας τραυματίστηκε στο πόδι στο Βραδέτο Ζαγορίου σε περιπατητική διαδρομή στην περιοχή και...

Περισσότερα