Την Παρασκευή 17 Ιουλίου έχει αποφασιστεί η οριστική αυλαία της εκπομπής, «Ελένη» και δύο βδομάδες αργότερα λήγει και τυπικά τον συμβόλαιό της.

Η παρουσιάστρια είναι ξεκάθαρο ότι αποχωρεί από το κανάλι και σύμφωνα με πληροφορίες μετρά τον χρόνο αντίστροφα, χωρίς να υπάρξει καμία επικοινωνία με στελέχη του Alpha! Την ίδια ώρα δε φαίνεται να βιάζεται για το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο δεύτερο μισό της νέας τηλεοπτικής περιόδου από τον Ιανουάριο του 2021!

Σύμφωνα με το TV Έθνος ο ΑΝΤ1 «φλερτάρει» την Ελένη Μενεγάκη αλλά μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται ούτε από το σταθμό ούτε από την παρουσιάστρια που τηρεί σιγή ιχθύος.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πρόταση που αφορά πανομοιότυπη μεσημεριανή εκπομπή με αυτή που παρουσίαζε στον Alpha, κάτι που είναι και επιθυμία της ίδιας αφού η υπεροχή της στη διαφημιστική αγορά είναι γνωστή.

Ωστόσο, το ενδεχόμενο να εξετάσουν (και) κάτι διαφορετικό στο πλαίσιο της συνεργασίας τους δεν αποκλείεται.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως δεν ήταν λίγες οι φορές που πρόσωπα του ΑΝΤ1 έκαναν την εμφάνισή τους στην «Ελένη» επιβεβαιώνοντας τη διαχρονικά καλή σχέση του καναλιού με την Ελένη Μενεγάκη, κάτι που αφήνει περιθώριο να προχωρήσει το επαγγελματικό φλερτ για την επιστροφή της στον σταθμό.

 

 

gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here