Τις δηλώσεις του Αλέκου Συσσοβίτη στην εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη είδε η Ελεονώρα Μελέτη και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον θυμό της για τα όσα είπε σχετικά με τις γυναίκες.

Ο ηθοποιός δήλωσε μεταξύ άλλων ότι: «Και η γυναίκα πολλές φορές μπορεί να προκαλεί ακόμα και εν αγνοία της ή συνειδητά επίσης. Αλλά είναι πολύ ευαίσθητο το θέμα και μπορεί να παρεξηγηθούμε».

Στο άκουσμα των παραπάνω δηλώσεων, η Ελεονώρα Μελέτη εξερράγη και πήρε δημόσια θέση, μέσα από το «MEGA Καλημέρα», λέγοντας: «Είναι αυτά που ακούγονται στα δικαστήρια και σε τρελαίνουνε. “Ήταν προκλητικά ντυμένη”. Είναι αυτή η κουλτούρα που έχει ονομαστεί “κουλτούρα του βιασμού”, έτσι λέγεται. Δεν θα έπρεπε οι άνθρωποι και δε οι γυναίκες να κρίνονται και να σχολιάζονται γι’ αυτά τα ζητήματα.

Τι προκαλεί; Δεν κατάλαβα. Προκαλεί τα ένστικτα των άλλων; Η κουλτούρα του ότι η γυναίκα προκαλεί… Και ο άλλος τι είναι; Ζώο και δεν μπορεί να ελέγξει τις αντιδράσεις του και τα ένστικτά του; Τι πάει να πει προκαλεί; Δεν μπορεί ο άλλος να ελέγξει τις ορμές του; Και αν προκαλεί, ο άλλος δεν έχει μέτρο, δεν έχει ηθική, δεν έχει αυτοέλεγχο»;

 

 

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ