Θέση για το φλερτ ανάμεσα στη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη πήρε η Ελισάβετ Σπανού, η οποία πλέον βρίσκεται εκτός Survivor.

Η τραγουδίστρια μίλησε για το ειδύλλιο στον Άγιο Δομίνικο και τόνισε ότι δεν πείστηκε από την εικόνα της Μυριέλλας να πέφτει λιπόθυμη στην αγκαλιά του «Τσακατσούκα».

«Προσωπικά δεν ταιριάζω με την Μυριέλλα και το έχω πει. Αυτό δεν σημαίνει ότι η Μυριέλλα είναι κακό παιδί ή εγώ είμαι κακό παιδί. Δεν ταιριάζω σε κάποια πράγματα μαζί της. Αν υπήρχε φλερτ, δεν το ήξερα όσο ήμουν μέσα. Το παρακολούθησα μαζί σας από την Αθήνα. Είχα κρατήσει μια απόσταση από την Μυριέλλα, λέγοντας της κιόλας ότι μου δημιουργούσε ένταση» δήλωσε στη «Super Κατερίνα» η Ελισάβετ Σπανού και συνέχισε:

«Εκείνο το στιγμιότυπο που έπεσε κάτω και την σήκωσε ο Κατσαούνης στα χέρια, μου φάνηκε αυτό το “αχ, αχ, αχ” υπερβολικό. Εμένα δεν με έπεισε. Μου φάνηκε υπερβολή σαν αντίδραση και είναι η άποψη μου. Αυτό όμως δεν την κάνει κακή την Μυριέλλα».

«Θα πρέπει να σκεφτώ ότι το κάνει επίτηδες ή δεν ξέρει τι κάνει ή ότι το κάνει για να τραβήξει τις κάμερες. Δεν θέλω να μπαίνω όμως σε αυτή την λογική και ούτε να το ψάχνω» σημείωσε για να καταλήξει: «Ήξερα ότι έχει έναν άνθρωπο έξω και ότι είναι μαζί».

 

 

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here