ΑΝΤΕΝΝΑ – Τηλεοπτικά νέα έφερε η παρουσία του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον γάμο του Παναγή Τζωρτζάτου όπου ήταν ένας από τους κουμπάρους.

Μιλώντας στον Μιχάλη Πλεμμένο και το Happy Day επιβεβαίωσε ότι θα είναι κριτής και όχι παρουσιαστής του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» ενώ αποκάλυψε ποιες μέρες θα προβάλλεται το The 2night Show.

«Δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω τηλεοπτικά. Το The 2night Show είπαμε να το κάνουμε και μάλλον θα βγαίνει και τρεις μέρες, Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη.

Τελικά δεν θα είμαι παρουσιαστής, το σκέφτηκα λίγο καλύτερα και λέω να πάω επιτροπή. Αυτά τα δύο προγράμματα (σ.σ. τον Εκατομμυριούχο και το Ελλάδα έχεις ταλέντο) τα είπα πριν τα πάρει ο ΑΝΤ1 και μετά τα πήρε ο σταθμός. Στον Εκατομμυριούχο η αλήθεια είναι ότι έσπρωξα λίγο την κατάσταση».

Ο Γρηγόρης όμως μίλησε και στην κάμερα του «Πρωινού» και κατέθεσε τις απόψεις του για την Ελένη Μενεγάκη, την Αγγελική Νικολούλη και την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Μάλιστα για τις δύο τελευταίες δήλωσε ότι θα έπρεπε να είναι στο κρατικό κανάλι και όχι σε κανάλια που ενδιαφέρονται για την τηλεθέαση.

«Μου λείπει αγάπη από την τηλεόραση. Το Πάμε Πακέτο έκανε λειτούργημα. Η Νικολούλη έχει βοηθήσει τόσο κόσμο, αν δεν έχει καλά νούμερα θα πρέπει να απουσιάσει;» είπε.

Όσο για την Ελένη, είπε: «Αυτό που κάνει η Ελένη τώρα το έκανα το 2008. Διέκοψα το συμβόλαιό μου γιατί δεν ήμουν καλά ψυχολογικά, έκανα ψυχοθεραπεία, κάθισα στο σπίτι μου έναν χρόνο. Χρειάστηκε να πάρω φαρμακευτική αγωγή». αποκάλυψε.

 

ZNEWS.GR

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here