«Αυτή η μοναξιά του Covid δεν υπάρχει. Λίγο απρόσεχτα έγιναν όλα. Πιεστήκαμε πάρα πολύ για να αρχίσει το J2US. Φάγαμε 10, 12 και 16 ώρες το τριήμερο. Ήταν πάρα πολύ κουραστικό. Από ότι μου λένε εδώ οι εμβολιασμένοι φτάνουν συνήθως στο νοσοκομείο όταν είναι πολύ κουρασμένοι. Ήμασταν και απρόσεχτοι όμως. Δε βάζαμε μάσκες, μια τρέλα επικρατούσε».

Η Ελένη Δήμου μίλησε στην εκπομπή “Happy Day” για το πως βρέθηκε στο νοσοκομείο έχοντας νοσήσει από COVID-19 στην παραγωγή του “J2US” το οποίο παρά τα κρούσματα βγήκε κανονικά στον αέρα το περασμένο Σάββατο.

Η συμμετέχουσα περιγράφει τις ελλειπείς συνθήκες προστασίας στο συγκεκριμένο πρόγραμμα που είχε ως αποτέλεσμα να νοσήσει η ίδια η Ε. Δήμου. Στον αντίποδα, ο Μαρίνος Κόνσολος, που συμμτέχει στην ίδια παραγωγή ως ζευγάρι με την ερμηνεύτρια μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», παραγωγής επίσης της ίδιας εταιρείας Barking Well Media και τα βρήκε όλα καλά, αν και ο ίδιος βρίσκεται προληπτικά σε καραντίνα στο σπίτι του.

Ο Μαρίνος Κόνσολος ανέφερε ότι πρώτα νόσησε η Ε. Δήμου και μετά εκείνος, λόγω των προβών, και παραμένει σε καραντίνα στο σπίτι του. Ανέφερε ότι στις πρόβες και στο live του μουσικού show παίρνονται όλα τα μέτρα προφύλαξης, γίνονται test σε όλους τους συμμετέχοντες, μοριακά, rapid, τηρούνται όλα τα μέτρα ασφαλείας” Είναι πολύ περίεργο αυτό που συμβαίνει με αυτόν τον ιό, σημείωσε ο Μαρίνος Κόνσολος .

 

typologies.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here