Νέο τραγούδι ετοιμάζει η Έλλη Κοκκίνου και η κάμερα του «Πάμε Δανάη» βρέθηκε στα γυρίσματα, με την τραγουδίστρια να μιλά στη Δέσποινα Καμπούρη για την καριέρα της, την απόφασή που έχει πάρει, τον γιο της, αλλά και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

«Είμαστε στα γυρίσματα του καινούργιου μου τραγουδιού “Μου ‘χει στοιχίσει”. Βρίσκομαι σε μία πολύ δημιουργική φάση της ζωής μου. Το “Μου ‘χει στοιχίσει” είναι ένα γυναικείο τραγούδι, γραμμένο από γυναίκα. Ήταν συνειδητή επιλογή μου να αποστασιοποιηθώ ξανά, κάνοντας λίγα και επιλεκτικά πράγματα. Οι πιο πολλές προτάσεις μού έγιναν τα τελευταία χρόνια και είπα τα περισσότερα “όχι”», δήλωσε και συνέχισε:

«Έχω αποφασίσει ότι δεν θέλω να κάνω ξανά τίποτα που δεν μου γεμίζει χαρά την ψυχή. Ιδανικά θέλω να ξανακάνω “πάρτι” και τέτοιες συνεργασίες, ώστε να είμαι κοντά με τον κόσμο. Είμαι φιλική με τους ανθρώπους. Αν νιώσω όμως περίεργα βάζω ένα “τζάμι’” μπροστά μου και δεν αφήνω κανέναν να με πλησιάσει».

Για την ξαφνική προβολή στην αρχή της καριέρα της απάντησε: «Στο παρελθόν, μόλις είχα γίνει πολύ γνωστή, έμπαινα σε έναν χώρο και από άμυνα ήμουν απόμακρη. Δεν θέλω καθόλου τους κόλακες στη ζωή μου, δεν τους αντέχω. Ο πιο αυστηρός κριτής μου έκτος από τη μητέρα μου, είμαι εγώ».

Για τον γιο της Αλέξανδρο τόνισε: «Ο γιος μου Αλέξανδρος σκοτίστηκε. Δεν τον αφορά καθόλου τι κάνω και μου αρέσει πολύ αυτό. Ποτέ δεν έκανα τον γιο μου μέρος της δουλειάς μου. Ο Αλέξανδρος ακόμα δεν ξέρει τα περισσότερα τραγούδια μου. Ήμασταν σε ένα πάρτι γενέθλιων και ο DJ έβαζε δικά μου τραγούδια και κάτι θύμισε στον γιο μου η φωνή που άκουσε και μου είπε: “δικό σου είναι το τραγούδι;”. Δεν έχω βάλει τον γιο μου στο τρυπάκι να θαυμάζει τη μαμά του γι’ αυτό που κάνει. Προτιμώ να με θαυμάζει για το φαγητό που θα του φτιάξω, δηλαδή για το πως είμαι σαν μαμά».

Για την προσωπική της ζωή δήλωσε: «Ποτέ δεν μου άρεσε να προβάλλω την προσωπική μου ζωή. Όταν ξεκίνησε η σχέση μου, είχε μία ξαφνική προβολή. Μέχρι να συνηθίσω, δεν ήταν το καλύτερό μου. Προσπαθώ να κρατάω τη ζωή μου ακόμα πιο μυστική. Όταν έρθει η στιγμή που θα θελήσω να δείξω κάποια σχέση μου, θα το κάνω. Αν δεν γνωρίσω όμως έναν άνθρωπο που θα με ιντριγκάρει και θα με ενδιαφέρει πραγματικά, δε θα κάνω κάτι. Προτιμώ να είμαι εγώ καλά και όταν έρθει εκείνη η στιγμή, θα έρθει».

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε και για τα προβλήματα υγείας που την ταλαιπωρούν.

«Έχω άτυπη κοιλιοκάκη και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μου κάνει τη ζωή δύσκολη στο να πάω έξω για φαγητό, να ταξιδέψω. Η κοιλιοκάκη είναι μία αρκετά σοβαρή πάθηση για τους περισσοτέρους ανθρώπους γιατί δημιουργεί πολλά προβλήματα. Σε μένα δημιουργούσε τυμπανισμό και αναιμία. Έχω αλλεργικό και βρογχικό άσθμα, γι’ αυτό και είμαι πολύ προσεκτική με την Covid».

Όσο για το πώς πέρασε τον χρόνο της στην καραντίνα: «Την εποχή του εγκλεισμού έστειλα μία αίτηση στο σύλλογο ‘Διαβάζω για τους άλλους’, για παιδιά με προβλήματα όρασης. Πήγα εκεί και έγραψα τις ιστορίες της μουσικής. Ήταν ένα βιβλίο με πολλά παραμύθια για παιδιά με προβλήματα όρασης. Ήταν κάτι που με χαροποίησε πολύ. Αισθάνθηκα γεμάτη, δημιουργική και χρήσιμη επειδή έκανα κάτι για τους άλλους».

 

 

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ