Ο θρύλος της ποπ αναγκάστηκε να σταματήσει τις αποχαιρετιστήριες συναυλίες του καθώς όπως αποκάλυψε λόγω του τραυματισμού του θα χρειαστεί να υποβληθεί σε εγχείρηση στον γοφό του.

Όπως ανακοίνωσε ο τραγουδιστής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, η περιοδεία του στην Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο αναβάλλεται μέχρι το 2023, εξαιτίας μίας «κάπως άτσαλης πτώσης» που είχε.

«Νιώθω αμήχανα, που απλά έπεσα άτσαλα σε μία ίσια επιφάνεια και έκτοτε έχω ανεξήγητο πόνο και δυσκαμψία στον γοφό μου», ανέφερε ο 74χρονος για το ατύχημα που έπαθε κατά τα τέλη των καλοκαιρινών διακοπών του, ενώ πρόσθεσε: «Με μεγάλη μου λύπη και βαριά καρδιά αναγκάζομαι να επαναπρογραμματίσω τις ημερομηνίες για την περιοδεία μου Farewell Yellow Brick στην Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο για το 2023».

Στην ανάρτησή του εξήγησε επίσης, πως παρά το γεγονός ότι κάνει εντατικές φυσιοθεραπείες και ειδική θεραπεία, ο πόνος γίνεται όλο και πιο έντονος και έχει ξεκινήσει να του δημιουργεί κινητικές δυσκολίες. «Με συμβούλευσαν να εγχειριστώ όσο το δυνατόν γρηγορότερα, προκειμένου η ζημιά να αποκατασταθεί πλήρως και να μην αφήσει μακροχρόνιες συνέπειες», εξήγησε.

Παρά τον πόνο που νιώθει, θα πραγματοποιήσει κανονικά την εμφάνισή του στο event Global Citizen στις 25 Σεπτεμβρίου, καθώς είναι για φιλανθρωπικό σκοπό και δεν θέλει να «κρεμάσει» την διοργάνωση. Είναι η δεύτερη φορά που η περιοδεία του Farewell Yellow Brick αναβάλλεται, καθώς την περασμένη χρονιά ακυρώθηκε ξανά λόγω των περιορισμών της πανδημίας.

 

 

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here