Πληγωμένη από ένα πολύ κοντινό της πρόσωπο, έναν άνθρωπο που νόμιζε για φίλο της, αλλά αποδείχθηκε λιγότερος των περιστάσεων είναι η Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση.

Η συμπεριφορά του την οδήγησε να τον διαγράψει από τη ζωή της και η απώλεια που βίωσε ήταν μεγάλη.

Πένθησε για τον φίλο που έχασε αλλά πλέον κοιτά με αισιόδοξη ματιά το μέλλον και υπόσχεται στον εαυτό της να μην σταματήσει να υπόσχεται τους ανθρώπους.

Η Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση με μία μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram εξέφρασε τα συναισθήματά της σε μία ειλικρινή κατάθεση ψυχής.

«Απώλεια. Σκέφτομαι αυτή την λέξη συχνά τις τελευταίες ημέρες.

Έχω ζήσει πολύ μικρή την απώλεια, με την έννοια του θανάτου ενός προσώπου που αγαπώ, αλλά πρόσφατα βίωσα μια απώλεια άλλου είδους.

Δεν είμαι ιδιαίτερα κοινωνικός άνθρωπος, ούτε απολαμβάνω την φασαρία των πολλών. Αντιθέτως, ο κύκλος μου είναι μικρός.

Μετρώ στο ένα μου χέρι τους φίλους μου, που περισσότερο αισθάνομαι σαν οικογένεια. Είμαι σίγουρη για τις λίγες αυτές επιλογές μου και δεν περίμενα πότε, ότι σε αυτή την ηλικία, λίγες ημέρες μετά την γέννηση του παιδιού μου θα με πρόδιδε ένα από αυτά τα άτομα.

Είμαι της άποψης ότι στους ανθρώπους μας, δίνουμε τα πάντα. Ότι είναι δικό μας είναι και δικό τους… ότι χρειάζονται, στεκόμαστε βράχοι δίπλα τους.

Και όμως, κατάλαβα ότι σε αυτή την περίπτωση, αγνοούσα απλά τα σημάδια. Αγνοούσα την έλλειψη εκτίμησης και αγάπης από το συγκεκριμένο πρόσωπο.

Αγνοούσα το γεγονός ότι μπροστά στο δικό του συμφέρον και την δική του καλοπέραση, δεν υπήρχε κανένας και τίποτα.

Τα αγνοούσα όλα αυτά, ακριβώς επειδή είμαι δύσκολη στην επιλογή των ανθρώπων που αφήνω να πλησιάσουν την καρδιά μου.

Τα αγνοούσα για να μην πονέσω.

Τα αγνοούσα ίσως από εγωισμό, για να μην χρειαστεί να παραδεχτώ ότι έκανα λάθος.

Η απώλεια ενός φίλου που έγινε οικογένεια πονάει πολύ, αλλά ίσως αυτό να είναι καλό, γιατί σημαίνει ότι αγαπάμε αληθινά.

Έχοντας περάσει τα προηγούμενα τέσσερα στάδια του πένθους, γιατί αυτό βίωσα, βρίσκομαι πλέον στο στάδιο της αποδοχής και υπόσχομαι στον εαυτό μου να μην σταματήσω να εμπιστεύομαι και να αγαπάω με όλη μου την καρδιά, γιατί δεν υπάρχει τίποτα ομορφότερο από την πραγματική φιλία».

 

Znews.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ