Ο ΡΙΚ ανακοίνωσε σήμερα την συνεργασία του με το Marvin Dietmann ο οποίος και θα αναλάβει καθήκοντα καλλιτεχνικού διευθυντή της κυπριακής συμμετοχής στην Eurovision του Ρότερνταμ.
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα της Κύπρου (ΡΙΚ) ο κ. Dietmann θα ασχοληθεί με την σκηνική παρουσία του ταλαντούχου Sandro Nicolas που ως γνωστό θα εκπροσωπήσει τη μαρτυρική μεγαλόνησο στο δημοφιλή διαγωνισμό τραγουδιού που θα πραγματοποιηθεί το Μάιο στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Αυτός είναι ο Marvin Dietmann

Ο Marvin Dietmann συγκαταλέγεται στους κορυφαίους χορογράφους και σκηνοθέτες. Με σπουδές στο Ωδείο Μπαλέτου αλλά και στο Performing Act Studios της Βιέννης. Είναι μόλις 34 ετών κι έχει στο ενεργητικό του 302 ολοκληρωμένα projects μεταξύ των οποίων τηλεοπτικά shows, θεατρικές παραστάσεις και κινηματογραφικά έργα. Μεταξύ των πρότζεκτ που έχει αναλάβει είναι ταινίες όπως “Der Zauberer“, “Komplett von der Rolle” και “Der Wolf“, τηλεοπτικές εκπομπές όπως “Dancing stars“, “Gala Nacht des Sports” και “Die große Chance“, θεατρικές παραστάσεις όπως  Victor Viktoria“, “Vorstadtlieder | Nina Proll” και “Anton das Mäusemusical” αλλά και τηλεοπτικά shows όπως τα “Austria Music Awards 2014″ και “Miss Austria 2015″.

Η πρώτη επαφή του Martin Dietmann με την Eurovision έγινε το 2011 όταν εργάστηκε ως καλλιτεχνικός διευθυντής της Αυστριακής συμμετοχής. Το 2014 έβαλε την υπογραφή του στο θρίαμβο της Conchita Wurst στο νικητήριο “Rise like a phoenix” ενώ από το 2015 μέχρι και το 2018 εκτελούσε χρέη “stage director” του διαγωνισμού. To 2019 ήταν ο επικεφαλής και σκηνοθέτης του Viewing Room.

Με μπαλάντα ο Sandro;

Εν τω μεταξύ πολύ σύντομα αναμένεται να δει το φως της δημοσιότητας και το τραγούδι που θα κληθεί να ερμηνεύσει ο Sandro το Μάιο στην Ολλανδία, το οποίο οι πληροφορίες από Κύπρο μεριά λένε ότι είναι μπαλάντα. Λίγη υπομονή και θα δούμε…

ethnos.gr