ΑρχικήGossipEurovision 2023: Κοινοποίησε εξώδικο στην ΕΡΤ η Melissa Mantzoukis

Eurovision 2023: Κοινοποίησε εξώδικο στην ΕΡΤ η Melissa Mantzoukis

Δημοσιεύθηκε:

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν πριν από λίγο στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, διά μέσω του δικηγόρου της Melissa Mantzoukis, η νεαρή καλλιτέχνιδα αμφισβητεί πλέον επισήμως τα αποτελέσματα της 7μελούς κριτικής επιτροπής που της γνωστοποιήθηκαν από την ΕΡΤ, κοινοποιώντας μάλιστα πριν από λίγο και εξώδικη δήλωση στην ελληνική δημόσια τηλεόραση.

Ο δικηγόρος της Melissa Mantzoukis κ. Χρήστος Ζωτιάδης ανέφερε πως μετά και την δεύτερη απάντηση της ΕΡΤ στο αίτημα της εντολέας του, για περαιτέρω επεξηγήσεις στον τρόπο βαθμολόγησης της 7μελούς κριτικής επιτροπής, αποφάσισαν να αποστείλουν εξώδικο με το οποίο πλέον αμφισβητούν και επισήμως τα αποτελέσματα.

Με βάση τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή τα δύο βασικά σημεία στα οποία εμμένει η πλευρά της Melissa Mantzoukis θεωρώντας πως η διαδικασία χωλαίνει είναι το γεγονός πως αξιολογήθηκε μία συμμετοχή η οποία είχε ήδη αποσυρθεί από τη διαδικασία, καθώς και το ότι με βάση τα όσα ανακοίνωσε η ΕΡΤ μέσω των δελτίων τύπων της στην τελική φάση όπου είχαν απομείνει τρία μόνο τραγούδια, η ελάχιστη βαθμολογία που θα μπορούσε να λάβει από την 7μελή κριτική επιτροπή ήταν οι 560 βαθμοί – αν λάμβανε από όλους τους κριτές την ελάχιστη βαθμολογία και όχι 440 που τελικά έλαβε. Για αυτούς τους 440 βαθμούς και πως αυτοί προέκυψαν συνεχίζει να αναρωτιέται η Melissa Mantzoukis, αναμένοντας επίσημες απαντήσεις από την ΕΡΤ.

Εκτός όλων των άλλων πλέον, η πλευρά της Melissa Mantzoukis ζητά πλέον όλα τα επικυρωμένα αντίγραφα των πρακτικών από την συμβολαιογράφο, τόσο της Επιτροπής Κοινού, όσο και της 7μελούς Κριτικής Επιτροπής, καθώς δεν μπορεί να αντιληφθεί πως στην τελική φάση επιλογής, όταν και είχαν απομείνει μόνο τρία τραγούδια, έλαβε μ.ο. βαθμολογίας μικρότερο από το ελάχιστο που θα μπορούσε να λάβει. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της Melissa Mantzoukis αν είχε λάβει 560 βαθμούς από την κριτική επιτροπή, ως την ελάχιστη βαθμολογία που θα μπορούσε να λάβει, σε συνδυασμό και με την βαθμολογία που έλαβε στην Επιτροπή Κοινού θα ήταν αυτή που θα κέρδιζε το εισιτήριο για το Λίβερπουλ.

Στην εκπομπή ήταν παρών και ο Τζώνη Καλημέρης ο οποίος ανέφερε πως προφανώς κάτι ξέφυγε στην ΕΡΤ και βγήκαν αυτά τα περίεργα αποτελέσματα. Επιπλέον η Μαρία Μαράγκου η οποία επίσης έκανε παρέμβαση, εξέφρασε την απορία της πως τελικά βαθμολογήθηκαν ενώ είχαν ήδη αποχωρήσει, καθώς παρά την μεγάλη βαθμολογία τους από την 7μελή κριτική επιτροπή, δεν έμειναν ικανοποιημένες από το τραγούδι τους και απέσυραν την συμμετοχή τους. Τέλος, φιλοξενήθηκαν δηλώσεις και του Βασίλη Κούρτη, ο οποίος επίσης εξέφρασε την απορία του για τα αποτελέσματα της κριτικής επιτροπής της ΕΡΤ.

Πάντως όπως σημείωσε ο κ. Ζωτιάδης, όλες οι ενέργειες της Melissa στρέφονται κατά της διαδικασίας της ΕΡΤ και όχι εναντίον του Victor Vernicos. Η πλευρά της Melissa Mantzoukis επιφυλάσσεται για επιπλέον νομικές ενέργειες που θα περιλαμβάνει περαιτέρω μορφές διεκδίκησης.

TVNEA.COM

Τελευταία νέα

Στη φυλακή καθηγητής που βίαζε σε ανήλικη όταν έκαναν ιδιαίτερα

Ποινή φυλάκισης 33 μηνών με 3ετή αναστολή επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου σε 53χρονο καθηγητή θετικών επιστημών, ο οποίος κρίθηκε...

Πρέβεζα: Θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν προκάλεσε ζημιές σε καλλιέργειες

Τον χαρακτηρισμό του ως "γδάρτης" επιβεβαίωσε ο Μάρτης για την Πρέβεζα.Μετά τις λιακάδες των...

Προχωρά η διαδικασία για την καταχώρηση της ονομασίας Γαρίδα και Σαρδέλα Αμβρακικού στο Μητρώο ΠΟΠ προϊόντων

Στην έγκριση πραγματοποίησης δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την παροχή υπηρεσιών καταχώρησης της ονομασίας...

Ιωάννινα: 24 Απριλίου θα συνεχιστεί η δίκη του 28χρονου που βίαζε 4χρονο αγοράκι με την ανοχή της μητέρας του

Εν μέσω αποδοκιμασιών αποχώρησε από το Στρατοδικείο Ιωαννίνων ο 28χρονος ποδοσφαιριστής ο οποίος κάθισε...

Περισσότερα

Στη φυλακή καθηγητής που βίαζε σε ανήλικη όταν έκαναν ιδιαίτερα

Ποινή φυλάκισης 33 μηνών με 3ετή αναστολή επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου σε 53χρονο καθηγητή θετικών επιστημών, ο οποίος κρίθηκε...
Αρέσει σε %d bloggers: