Δεν είναι λίγες οι φορές που η παρουσιάστρια έχει μιλήσει για το bullying, τον ρατσισμό, την εικόνα που πρέπει να έχουμε για τον εαυτό και το σώμα μας, αλλά και για πολλά άλλα.

Έτσι και τώρα, στα stories της έκανε μια συγκινητική ανάρτηση… Αναφερόμενη στη Βραζιλιάνα influencer Paola Antonini, η οποία έχει τεχνητό μέλος και μια πολύ δυνατή προσωπική ιστορία, η -κοκκινομάλλα πια- influencer και σχεδιάστρια θέλησε να την επαινέσει.

Η Antonini δημοσίευσε μια φωτογραφία -που έγινε viral- στην οποία κρατά, περιχαρής, μια κούκλα Barbie, η οποία έχει πρόσθετο μέλος και σπάει το κατεστημένο της τέλειας εικόνας που προωθούν οι εταιρίες παιχνιδιών στα μικρά παιδιά.

Η Μαίρη, λοιπόν, που χρησιμοποιεί τον λογαριασμό της στο Instagram για να περνάει σπουδαία κοινωνικά μηνύματα, έκανε repost την ανάρτηση της Βραζιλιάνας, προωθώντας την πολύ όμορφη ιδέα και στους followers της.

«Να κάτι που θα ήταν τέλειο να κυκλοφορήσει μαζικά. Κούκλες με τεχνητά πρόσθετα μέλη!» γράφει στο insta story της και δημοσίευσε επίσης φωτογραφία με μια κούκλα που έχει κυτταρίτιδα!

 

espressonews.gr