Τα μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού στερεώματος κλήθηκε να σχολιάσε η Εύη Δρούτσα για λογαριασμό της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη, Mega Καλημέρα.

Η γνωστή στιχουργός αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τη Μαρινέλλα, την εξέλιξη του Κωνσταντίνου Αργυρού, αλλά και τα νεύρα που είχε με τον Στέφανο Κορκολή.

«Ήταν άψογη η συνεργασία μου με την Μαρινέλλα. Έχουμε κάνει τέσσερις δίσκους μαζί. Γελάγαμε πολύ. Η Μαρινέλλα είναι κυρία, δεν προσπαθεί να γίνει», δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως η Άντζελα Δημητρίου είναι μία κυρία. «Είναι η καλύτερη ζεμπεκλού».

«Το τραγούδι “ο δικός μου ο δρόμος” είναι η ζωή μου. ;Έκλαψα με αυτό το τραγούδι και κλαίω ακόμα. Στη ζωή μου μόνο μοναξιά έχω νιώσει. Στη δουλειά μου είμαι δυνατή, στη ζωή μου είμαι στόκος. Πολύ στόκος… Δεν την έφτιαξα σωστά» πρόσθεσε.

Φυσικά, η Εύη Δρούτσα αναφέρθηκε στο τραγούδι που ξεχώρισε αυτό το διάστημα.  «Δεν έχω ακούσει κανένα μεγάλο τραγούδι. Μου άρεσε πολύ το “η Αθήνα μου”. Ο Αργυρός κάνει μεγάλη επιτυχία. Εμείς είχαμε τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο Fame Story και έφυγε πολύ νωρίς. Αυτός ο άνθρωπος προσπάθησε και έγινε αυτός».

Για να καταλήξει: «Με νευρίασε πάρα πολύ ο Κορκολής, γιατί αποποιήθηκε τα τραγούδια που είχε κάνει. Η Νατάσα Θεοδωρίδουστο στα CD με τα παλιά τραγούδια μου άρεσε υπερβολικά. Είναι η παλιά καλή λαϊκή φωνή. Τον Βασίλη Καρρά τον αγαπάω πάρα πολύ. Τον βλέπεις όμως και λες “γιατί ρε συ έγινε έτσι;”. Ο Τριαντάφυλλος είναι πολύ καλός συνθέτης. Έγραψε καταπληκτικά τραγούδια στη Νατάσα. Έδωσα στην Καίτη Γαρμπή τον “Παλιόκαιρο”, επέμενα και μου έλεγε όχι».

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here