Συνειδητή είναι η απόφαση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη να μείνει εκτός τηλεόρασης, καθώς επιλογή της είναι να ασχοληθεί περισσότερο με τις επιχειρήσεις ρούχων που έχει.

«Είμαι σε μια φάση που όλα κυλούν έτσι όπως θα ήθελα να είναι. Είναι μια απόφαση που είχα συνειδητά που έχω πάρει να μείνω εκτός τηλεόρασης. Αποφάσισα να απέχω προς το παρόν», δήλωσε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και συνέχισε αναφορικά με τις αδιάκριτες ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή:

«Έχω κουραστεί να με ρωτάνε πότε θα παντρευτώ με τον Κωνσταντίνο και να μου λένε να κάνω γρήγορα ένα παιδάκι. Όλα αυτά είναι πολύ ωραία, αλλά είναι αδιάκριτα.Όταν σε ρωτάνε, σε πιέζουν. Όταν έρθει η ώρα θα γίνει. Με σταμάτησε ένας κύριος και μου έδειχνε την κοιλιά μου, του λέω “όχι δεν είμαι έγκυος, έχω πάρει κάποια κιλά παραπάνω”. Παλαιότερα ήμουν αγχωμένη, ήθελα από μικρή οικογένεια και παιδί, πλέον έχω χαλαρώσει».

Όσον αφορά στον Κωνσταντίνο Βασάλο: «Δεν τρώει παντόφλα. Δεν μου αρέσει η καταπίεση, μου αρέσει να περνά χρόνο με τους φίλους του. Θες δεν θες θα δεις που είναι μέσα από τα social, αλλά δεν θα κάνω ποτέ βίντεοκληση για να δω που είναι. Ζηλεύω σε λογικά πλαίσια, όπως κάθε γυναίκα. Κι εκείνος ζηλεύει αλλά δεν θα το δείξει ποτέ».

 

 

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here