Η ΕΡΤ αποφάσισε φέτος να κάνει την έκπληξη και να ενισχύσει την πρωινή της ζώνη με μια αμιγώς ψυχαγωγική εκπομπή.

Κάτι που είχε πολύ καιρό να συμβεί αν αναλογιστεί κάνεις ότι από το “Μία καλημέρα είναι αυτή”, που παρουσίαζαν η Ρούλα Κορομηλά και ο Δήμος Μυλωνάς, έχουν περάσει περισσότερα από τριάντα χρόνια.

Η κρατική τηλεόραση εμπιστεύεται την επιστροφή της στην πρωινή ψυχαγωγία σε έναν παρουσιαστή που την παίζει στα δάχτυλα.

Αυτός, όπως πρώτο αποκάλυψε το Znews, είναι ο Φώτης Σεργουλοπουλος που έγραψε ιστορία όταν για τέσσερα χρόνια παρουσίαζε μαζί με τη Μαρία Μπακοδήμου το “Σαν στο σπίτι σας” στο Mega.

Σε αυτή τη νέα εκπομπή, που θα ξεκινάει στις 10 και θα ολοκληρώνεται στις 12, ο Φώτης δεν θα είναι μόνος του. Θα έχει μαζί του την Τζένη Μελιτά, με την οποία είχαν συνεργαστεί στο “Σαν στο σπίτι σας”, αλλά και μια πλειάδα δημοσιογράφων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκπομπή, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν θα υπάρχει πάνελ, αλλά δημοσιογράφοι θα μπαίνουν και θα βγαίνουν για να παρουσιάσουν τα θέματά τους.

Την αρχισυνταξία της εκπομπής θα αναλάβει ο εμπειρότατος Γιώργος Βλαχογιάννης, ενώ ανάμεσα στους δημοσιογράφους που συζητούν για να είναι στην ομάδα της νέας εκπομπής είναι η Ελένη Καρποντίνη, η Ράνια Αλευρά, ο Σπύρος Δευτεραίος και ο Μιχάλης Προβατάς.

Η νέα πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη ή το αργότερο την πρώτη εβδομάδα του Οκτώβρη ενώ ο τίτλος ακόμα αναζητείται.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ