Σαν βόμβα έσκασε σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1 το ραβασάκι με τα νούμερα τηλεθέασης. Και μπορεί να διαδίδεται ότι επικρατεί ψυχραιμία, η αλήθεια  είναι πως επικρατεί παγωμάρα και στην παραγωγή αμηχανία…

Για την ώρα στον ΑΝΤ1 θα συνεχίσουν την προβολή επεισοδίων στις 21:00, ωστόσο είναι σχεδόν σίγουρο , ότι το GAME OF CHEFS θα μετακομίσει ζώνη,  κι αυτή δεν θα είναι η prime time.
Άλλωστε σας το είχα πει μέσα από κείμενο μου ότι το πρόγραμμα αυτό είναι πολύ χαλαρό, σε σημείο ίσως βαρετό…, κι ότι επικεντρώνεται καθαρά στο μαγειρικό κομμάτι. Άλλη είναι η ζώνη που θα το ταίριαζε γάντι…
Ήδη στον ΑΝΤ1 επεξεργάζονται εναλλακτικές , κι αυτή όχι, δεν είναι οι Άγριες Μέλισσες στις 21:00. Οι περισσότεροι τηλεθεατές έχουν ανοικτούς δέκτες στις 22:00 κι αυτό δεν θέλουν να το χάσουν…Επίσης η σκηνές που θα δουμε, είναι αρκετά σκληρές και δεν επιτρέπει την συγκεκριμένη σειρά να μπει στις 21:00 Ίσως τελικά η επιλογή σειρών που θα έβγαιναν στην πλατφόρμα του ΑΝΤ1 να είναι η λύση του καναλιού, λέω εγώ τώρα (μην παρεξηγηθώ, αυτό είναι δικιά μου εικασία).
Πάντως σε όλο αυτό, ο Ποφάντης προσπαθούσε στην ένταξη  νέων σειρών στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, κι όπως φαίνεται επιβεβαιώνετε.

 

 

Tvnea.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ