Ο Γιάννης Αϊβάζης ήταν καλεσμένος στο «Πρωινό» και μίλησε για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό.

«Ήξερα ότι έκανα το εμβόλιο ώστε να το περάσω ελαφριά όχι ότι θα ήμουν άτρωτος. Κι εγώ και η Μαρία είμαστε από τους ανθρώπους που προσέχουμε. Εγώ κόλλησα και κόλλησα τη Μαρία.

Παρασκευή πάμε να πιούμε έναν καφέ με έναν φίλο, τον ανεβάζω στη μηχανή και είχαν αρχίσει συμπτώματα. Δευτέρα ήμουν θετικός.

Είχα χαμηλό οξυγόνο. Είχα έναν περίεργο πονοκέφαλο. Το βράδυ ασιθανόμουν τόσο χάλια που παίρνω τηλέφωνο την Κατερίνα Παπαμερή που ήταν μαζί με τη Μαρία που ήταν στον ΑΝΤ1 και έκανε γυρίσματα να με πάρει τηλέφωνο. Προσπαθήσαμε να πάμε οι δυο μας σε κλινική και μου είπαν ότι είχα κοβιντ και ότι πρέπει να πάω σε νοσοκομείο κοβιντ. Και πήγα στο Σωτηρία. Λέω στη Μαρία ότι το Σωτήρια είναι πιο εξειδικευμένο θώρακος. Τη Μαρία την έβγαλαν έξω. Είσαι μόνος σου. Δεν είναι τόσο η μοναξιά όσο αυτά που βλέπεις. Ήμουν με έξι ανθρώπους. Δεν κάνουν διαλογή γιατί δεν ξέρουν πώς θα εξελιχθεί ο ιός. Ήμουν με ανθρώπους πολύ πιο βαριά από μένα.

Δεν υπήρχε κρεβάτι. Ήταν όπως μας τα περιγράφουν. Φασαρία παντού από το οξυγόνο και απαγορεύεται να βγεις το μπαλκόνι.

Είδα πολλά. Άνθρωπος που μιλούσαμε κανονικά μέσα σε δύο ώρες είχε ραγδαία επιδείνωση. Κοιτούσαμε το προσωπικό στα μάτια για να δούμε τις αντιδράσεις τους.

Τα πράγματα είναι σοβαρά. Υπήρχαν άνθρωποι -είναι τραγικό- να διαβάζεις μηνύματα να σου λένε “ψόφα” επειδή έκανες το εμβόλιο και πάρε τώρα το νοσοκομείο που έκανες το εμβόλιο.

Δαγκώθηκα λίγο το πρώτο πρωί όταν με πήρε η Ισμήνη και άρχισε να κλαίει και να μου λέει “έχω ακούσει τόσα πολλά για αυτούς που μπαίνουν στο νοσοκομείο  και δεν θέλω να σε χάσω”. Εκεί δαγκώνεσαι. Το τι σκέπτεσαι είναι άλλο θέμα, το τι λες, πρέπει να προσέχεις.

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here