Στην παρέα της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάσης Αναγνωστόπουλου ήρθε ο Γιάννης Κότσιρας ο οποίος ξεδίπλωσε με τις αφηγήσεις του τη μακρά και επιτυχημένη του καριέρα στο τραγούδι ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε θέματα… καρδιάς.

«Η αδερφή της συζύγου μου ήταν φαν μου όχι εκείνη. Ήρθαν να με δουν σε μία συναυλία και μετά ήρθαν στο καμαρίνι αλλά εκείνη έμεινε έξω. “Έλα μέσα” της έλεγε η αδερφή της “όχι δεν έρχομαι”.  Την τέταρτη φορά την κατάφερα και μπήκε μέσα στο καμαρίνι για να συστηθούμε. Ε, την έψησα! Την κατέκτησα, τα κατάφερα!» εξομολογήθηκε αρχικά.

«Αυτού του είδους τη μουσική ακούει, αλλά δεν ήμουν από τις πρώτες της επιλογές. Άρχισα να της αρέσω τα τελευταία 8 χρόνια. Σε αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο ο Θάνος Μικρούτσικος, είχαμε τις παραστάσεις μας τότε και τότε έγινε ένας δίσκος».

«Είναι σημαντικό ο άνθρωπός σου να μην είναι άνθρωπος της δουλειάς γιατί αυτή η δουλειά σε διαβρώνει. Έχει τα καλά της, τα κακά της. Αρχίζεις και γίνεσαι καχύποπτος, υπάρχει ανταγωνισμός, υπάρχουν πολλά πράγματα» συνέχισε.

Σε άλλο σημείο ο Γιάννης Κότσιρας είπε μία μεγάλη αλήθεια για το πώς συμπεριφέρονται ορισμένοι

«Εγώ δούλεψα και σε οικοδομές και σαν σερβιτόρος. Πρέπει να τους αγαπάμε και να τους τιμάμε. Έχουν εκτός από σωματική και ψυχική κούραση».

«Ο κάθε τρελός βλέπει στον σερβιτόρο τον δούλο που δεν είχε ποτέ» δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

 

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ