Αυτό που γνωρίζαμε για εσένα από το καλοκαίρι ήταν ότι θα πρωταγωνιστούσες στην ελληνική μεταφορά του σίριαλ «Εζέλ». Πώς προέκυψε το «Αν ήμουν πλούσιος»;

Ο κοινός παρανομαστής σε αυτά τα δύο projects είναι ο Γιάννης Καραγιάννης, ο οποίος είναι παραγωγός και των δύο αυτών σειρών. Με τον κ. Καραγιάννη συζητούσαμε όντως από πέρσι για το «Εζέλ», το οποίο όπως όλα δείχνουν θα ξεκινήσει την επόμενη σεζόν. Έτσι, μου πρότεινε να κάνω ένα μεγάλο γκεστ είκοσι επεισοδίων στο «Αν ήμουν πλούσιος».

Ξέρω ότι για το «Εζέλ» είχε ενδιαφερθεί το καλοκαίρι ο Σκάι, αλλά τον Νοέμβριο έγιναν συζητήσεις με τον Alpha. Από ποιο κανάλι θα προβληθεί τελικά;

Όντως το καλοκαίρι είχαν γίνει συζητήσεις με τον Σκάι, αλλά παρόλο που ήταν κοντά στη συμφωνία δεν προχώρησε. Στη συνέχεια ενδιαφέρθηκαν άλλα δύο κανάλια για το «Εζέλ». Από την στιγμή όμως που δεν υπάρχει γραπτή συμφωνία δεν μπορώ να πω το πότε θα προβληθεί και από ποιον σταθμό. Εμένα μου προτάθηκε ο ρόλος. Όλα τα υπόλοιπα αφορούν την εταιρία παραγωγής, οπότε αρμόδιος για να απαντήσει σε αυτό είναι ο κ. Καραγιάννης.

Ο Ανδρέας Γεωργίου συνηθίζει να δουλεύει με τους ίδιους συνεργάτες. Σου έκανε πρόταση για τις «8 λέξεις»;

Όχι, δεν μου έκανε πρόταση. Αλλά ακόμα κι αν μου γινόταν πρόταση για τις «8 λέξεις» δεν σημαίνει ότι θα συνεχίζαμε τη συνεργασία μας. Νομίζω ότι τα πράγματα θα γινόντουσαν, όπως έγιναν τελικά. Η αλήθεια είναι ότι μου έγιναν κι άλλες προτάσεις για σειρές, αλλά είχα αποφασίσει, ύστερα από ενάμισι χρόνο που έπαιζα στο «Τατουάζ», να μεσολαβήσουν κάποιοι μήνες που θα απείχα από την τηλεόραση. Δεν θα μου άρεσε και ως τηλεθεατής να με δω σε ένα άλλο σίριαλ, δύο μήνες μετά το τέλος του «Τατουάζ». Στο «Εζέλ» θα ξεκινούσαμε γυρίσματα τον Οκτώβριο για να αρχίσει να προβάλλεται τον Ιανουάριο του 2020, οπότε θα υπήρχε ένα διάστημα για να «φύγει» ο Στέφανος από πάνω μου.

 

 

Πηγή: Νεα σελίδα