Σε μια εφ’όλης της υλης συνέντευξη προχώρησε ο Γιώργος Καπουτζίδης στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος», με τον Θοδωρή Βαμβακάρη και τον Τάκη Γιαννούτσο. Ο γνωστός παρουσιαστής και σεναριογράφος αναφέρθηκε στην σχέση που έχει σήμερα με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και την Ζέτα Μακρυπούλια.

«Διατηρώ επαφή με όλα τα παιδιά του Παρά Πέντε. Με την Ελισάβετ είχαν γίνει διάφορα, αλλά αποκαταστάθηκαν. Και με τη Ζέτα έχω επαφή.

Ενω για την απόφασή του να αποχωρήσει από το Mega δήλωσε: «Σε μία περίοδο πολύ μεγάλης οικονομικής αβεβαιότητας εγώ θα μπορούσα να είμαι στο Mega ως σύμβουλος μυθοπλασίας. Ένιωθα ότι μου δίνεται μία ευκαιρία να αλλάξω τη ζωή μου με όλο αυτό που γίνεται κι έτσι αποφάσισα να μείνω στην Αίγινα».

Για την σεξουαλικότητα του είπε χαρακτηριστικά πως:«Αυτό που με έκανε εσωστρεφή, είναι η σεξουαλικότητά μου. Όταν το συνειδητοποίησα κλείστηκα. Αλλά και στο πώς το επικοινωνείς. Δυσκολεύτηκα τότε όταν το κατάλαβα. Τώρα είναι διαφορετικά τα πράγματα. Τότε νόμιζες πως ήσουν ο μόνος στον κόσμο.  Τη δεκαετία του ΄80 ένας γκέι ήταν ένας άνθρωπος από το περιθώριο. Έβλεπα αυτό. Δεν ήταν αποδεκτός ή ήταν αυτός που έτρωγε σφαλιάρες στις ελληνικές ταινίες και τον κορόιδευαν. Ήταν καρικατούρα. Άρα έλεγες εκεί θα είμαι κα εγώ.

Δε θέλω να δίνω συμβουλές. Γιατί για να δώσεις συμβουλή πρέπει να γνωρίζεις τη ζωή του… Δε θέλω να δίνω συμβουλές. Αλλά θέλω να βοηθήσω τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα στην Ελλάδα. Είμαι αποφασισμένος γι΄αυτό!

Νιώθω ότι είμαι πάντα ξεκάθαρος με τον κόσμο. Όλοι οι γκέι είναι ανοιχτοί με το περιβάλλον τους. Δεν θέλω να είμαι σε ένα κανάλι που δεν θέλουν ένα γκέι, η σε μια διαφήμιση που δεν θέλουν ένα γκέι.

Το μόνο που με απασχολούσε, επειδή ήμουν 600 χιλιόμετρα μακριά από την πόλη μου, ήταν να μην ταλαιπωρηθούν με σούσουρο οι γονείς μου. Όταν κατάλαβα ότι οι γονείς μου δεν έχουν κανένα θέμα, έμεινα ήσυχος. Αν υπήρξε σούρουρο από γνωστούς τους, τους απομάκρυναν. Τους αγαπώ πολύ και μου έχουν λείψει. Έχω να τους δω πολύ καιρό. Από τον Οκτώβρη» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Καπουτζίδης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ