Τα βέλη του κατά του Νίκου Μουτσινά έστρεψε για άλλη μια φορά ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή τις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους για το «Καλό μεσημέρακι»

Ο παρουσιαστής με τον τρόπο του έδειξε ενοχλημένος με τις ερωτήσεις που δέχτηκε αλλά το αντιμετώπισε με χιούμορ όπως κάνει πάντα.

«Είστε χαζά; Επικοινωνούμε όλοι μαζί;  Γιατί ρωτάτε τέτοια πράγματα; Μετά κάνετε παράπονα ότι δεν μιλάμε στις κάμερες. Είναι κακή τηλεόραση»  είπε χαρακτηριστικά.

Οι απαντήσεις του Νίκου Μουτσινά «γαργάλησαν» τον Γιώργο Λιάγκα που πέταξε αρκετές μπηχτές.

«Καλωσήρθε στον κόσμο της τηλεόρασης ο Νίκος Μουτσινάς που δεν ξέρει, δεν είδε, τόσα χρόνια παλιός στο κουρμπέτι που δεν καταλαβαίνει ότι έτσι γίνονται οι ερωτήσεις στις εκπομπές.

Ευτυχώς ο ομιλών έχει φύγει από το κομμάτι του Lifestyle.

Έχω βρεθεί στη θέση του Νίκου. Έχω φύγει από τις κάμερες. Ο Νίκος όμως όταν υπάρχει θέμα αν θα μείνει ή δεν θα μείνει να μην τον ρωτήσει ο δημοσιογράφος;

Αν δεν μας αρέσει η ερώτηση τη θεωρούμε κακή; Αν το πει ο Λιάγκας είναι ο κακός. Εσύ επειδή είσαι stand up comedian αι ηθοποιός ακόμα και την κακιούλα που είπες δεν στο πιστώνουν γιατί το αντιμετωπίζεις με χιούμορ.

Στον Νίκο Μουτσινά τα συγχωρούμε όλα και υπάρχει ασυλία επειδή κάνει κωμωδία. Αλλά να συγχωρούμε και στους άλλους  τα πράγματα αυτά.

Ο Νίκος λέει ότι τσαντίστηκε. Όταν πάει ο συνάδελφος και τον έχει αδειάσει τόσες φορές ο Τριαντάφυλλος προφανώς και θα τον ρωτήσει. Ρε Νίκο, όταν φέρνεις σε δύσκολη θέση εμένα, εγώ τσαντίζομαι, αντιδρώ κι εσύ την κόβεις και τη ράβεις στην εκπομπή σου. Ε μα!» ήταν τα λόγια του.

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ