Το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τη Δούκισσα Νομικού στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 έψαχνα οι άνθρωποι του καναλιού και όπως διαβάσατε αποκλειστικά στο ZNEWS, φαίνεται ότι το βρήκαν.

Σύμφωνα με τις ασφαλείς πληροφορίες της Έλενας Πολυκάρπου, η Μαρία Κορινθίου θα αναλάβει το ψυχαγωγικό και γυναικείο κομμάτι της εκπομπής και μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας, αναμένεται να κάνει την πρώτη της εμφάνιση τη Δευτέρα!

Ο παρουσιαστής, ύστερα από το αποκλειστικό ρεπορτάζ μας, προχώρησε σε μια έκτακτη ανακοίνωση στη σημερινή εκπομπή, χωρίς όμως να αποκαλύπτει το όνομα του προσώπου που θα βρεθεί στο πλευρό του!

«Θέλω να πω κάτι. Ακούω τόσα χρόνια, βγήκε η νέα Μενεγάκη, βγήκε ο νέος τέτοιος. Ακούω τόσα χρόνια πως έρχεται ο τάδε για να αντικαταστήσει τον τάδε, λες και ξέραμε ποια είναι η θέση του προηγούμενου. Κανείς δεν είναι κανενός που λέει και το τραγούδι. Θέλω να σας πω ότι πολύ πιθανό από Δευτέρα θα προστεθεί εδώ στο Πρωινό, μία φίλη μου, μία γυναίκα που αγαπάτε πάρα πάρα πολύ όλοι! Είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν αντικαθιστά κανέναν, δεν μπαίνει στη θέση κανενός. Θα είναι στην παρέα μας και κυρίως θα με βοηθά πολύ εδώ γιατί δεν μπορώ να τα κάνω όλα αυτά. Στα ζώδια, στα γυναικεία θέματα… Να πω το όνομα; Χτίζω αναμονή κοινού» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ