Με μια τούρτα στα χέρια για τα γενέθλιά του, βρέθηκε η κάμερα της «Super Κατερίνα», έξω από το σπίτι του Γιώργου Τσαλίκη για να του ευχηθεί και να μάθει για τα «καυτά» θέματα που τον αφορούν.

Οι φήμες τον ήθελαν να τα ξαναβρίσκει με τον ΣΚΑΪ, καθώς το κανάλι θα του έδινε νέο ρόλο με τη συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του Masked Singer, με τον ίδιο να απαντά: «Επειδή εγώ δεν φοράω μάσκα, μιλάω μόνο όταν κάτι είναι επίσημο και επιβεβαιωμένο. Για εμένα πάντα μετράει ο τρόπος. Με χαλάει ο τρόπος αν είναι κακός, αν φτιάξει ο τρόπος όλα μπορούν να αλλάξουν».

Παράλληλα, έκανα και τα παράπονά του στην Κατερίνα Καινούργιου και το γεγονός ότι μετά από δηλώσεις που έπαιξε στην εκπομπή της, έστελνε χαιρετισμούς στον Γρηγόρη Γκουντάρα: «Ελπίζω όταν θα παίξετε αυτό το θέμα να μη στέλνει πάλι η Κατερίνα φιλιά στον Γκουντάρα. Είναι φίλοι το καταλαβαίνω αλλά όταν παίζεις δηλώσεις μου σε μια εκπομπή την οποία την έχω στηρίξει… Ξέρουμε τους φίλους σου, δεν χρειάζεται την ώρα που παίζουν δηλώσεις μου να στέλνεις φιλιά στον Γκουντάρρα, έλεος δηλαδή, εντάξει, φτάνει», είπε και έστειλε φιλιά στον Γρηγόρη Γκουντάρα.

«Τον αγαπώ τον Γιώργο και με έχει στηρίξει που δεν τον ξεχνώ», είπε η Κατερίνα.

 

 

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here