Στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας για άτομα με αναπηρία, στις 13 Νοεμβρίου θα συμμετέχει η ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά μαζί με την φίλη της Ποθητή Κυνηγοπούλου γ.

Οι δύο γυναίκες θα τρέξουν για τα άτομα με αναπηρία και δηλώνουν τρομερά ενθουσιασμένες σε συνέντευξη που παραχώρησαν στην εκπομπή «Ελένη».

«Όσο πλησιάζει η μέρα να τρέξουμε στο Μαραθώνιο της Αθήνας υπάρχει προσμονή, ενθουσιασμός και άγχος» δηλώνει η Ποθητή.

«Θέλουμε να έρθει η 13η Νοέμβρη που θα τρέξουμε στον Μαραθώνιο της Αθήνας και να πλημμυρίσουμε από συναισθήματα» συμπληρώνει η Γιούλικα.

Η Ποθητή που πλέον βρίσκεται πάνω σε αναπηρικό αμαξίδιο λέει πως ακόμη και όταν ήταν όρθια δεν πίστευε πως θα μπορούσε να τρέξει σε μαραθώνιο.

«Όταν η Ποθητή μου είπε ότι είναι αισιόδοξη γιατί έχει την υγεία της με σόκαρε και σκέφτηκα ότι αυτό το μήνυμα πρέπει να διαδοθεί» αναφέρει η ηθοποιός.

Η σχέση των δύο γυναικών μετράει πλέον μία δεκαετία και δηλώνουν πως αυτός ο μαραθώνιος είναι «η αρχή ενός αχτύπητου διδύμου».

Η Ποθητή αποκαλύπτει πως η παραπληγία μπήκε στη ζωή της σταδιακά. «Ένα καλοκαίρι ήμουν όρθια στο νησί μου και την επομένη ήμουν σε αμαξίδιο» συμπληρώνει.

Αποκαλύπτει πως ο παραολυμπιονίκης Μάκης Καλαράς ήταν αυτός που την εμψύχωσε να συνεχίσει τη ζωή της πάνω σε ένα αμαξίδιο.

«Δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί αύριο γι’ αυτό θα ζήσω το τώρα» καταλήγει η Ποθητή.

 

 

 

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ