Ήταν μία από τις διαγωνιζόμενες που βρέθηκε πολλές φορές με το ένα πόδι έξω από το σπίτι του GNTM, ωστόσο στο επεισόδιο της Δευτέρας δεν τη… γλίτωσε!

Μετά την αρκετά δύσκολη δοκιμασία με θέμα τον Αδάμ και την Εύα όπου οι διαγωνιζόμενες έπρεπε να φωτογραφηθούν με έναν άντρα μοντέλο, Μαρία, Χαρά και Ασημίνα αποτέλεσαν την τελική τριάδα προς αποχώρηση.

Παρότι οι διαφορές ανάμεσα στις φωτογραφίες των κοριτσιών ήταν ελάχιστες, η Βίκυ Καγιά έδωσε τις φωτογραφίες σε Μαρία και Χαρά, με την Ασημίνα να είναι αυτή που αποχωρεί από το GNTM.

Παρότι οι διαφορές ανάμεσα στις φωτογραφίες των κοριτσιών ήταν ελάχιστες, η Βίκυ Καγιά έδωσε τις φωτογραφίες σε Μαρία και Χαρά, με την Ασημίνα να είναι αυτή που αποχωρεί από το GNTM.

Ακόμα και η Κάτια «λύγισε» με αυτή την αποχώρηση, δηλώνοντας ότι έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της. «Ήταν το στήριγμά μου μέσα στο παιχνίδι» είπε στην κάμερα.

Η ίδια η Ασημίνα θεώρησε άδικη την αποχώρησή της. «Ασημίνα γιατί; Γιατί να μη μείνεις εσύ εδώ; Γιατί να μείνει η Μαρία; Τι έχει περισσότερο από σένα; Τίποτα. Είναι δυνατόν; Να ‘μαι κι εγώ αγενής, να ‘χω νεύρα, να τη λέω σε όλους, να είμαι μη-επαγγελματίας; Τελικά αυτό μετράει!» δήλωσε φεύγοντας από το παιχνίδι. «Ήθελα να το ζήσω μέχρι τέρμα» είπε με δάκρυα στα μάτια.

Είχε για μία ακόμα φορά την καλύτερη φωτογραφία

Κέρδισε και πάλι τον τίτλο της καλύτερης φωτογραφίας, παρότι είχε δεχθεί τα… πυρά της Μαρίας που είχε το αβαντάζ. Ο λόγος για την Άννα που σύμφωνα με την κριτική επιτροπή είχε την καλύτερη λήψη. Οι κριτές ενθουσιάστηκαν με το αποτέλεσμα, με τον Leon, το μοντέλο που συνεργάστηκε και με τα 11 μοντέλα στο concept «Αδάμ & Εύα», να λέει πως ήταν η καλύτερή του συνεργάτιδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × one =