Εμφάνιση Ηρακλή, έκφραση Έντουαρντ, γλυκός όπως ο Ανδρέας ήταν ο 19χρονος Βασίλης που παρουσιάστηκε στους κριτές του GNTM.

Τόσο ο Γιώργος Καράβας, όσο και ο κριτής Δημήτρης Σκουλός τού είπαν πως μοιάζει με τον περσινό νικητή του GNTM, Ηρακλή Τσουζίνοβ κάτι που τον εκνεύρισε.

Σειρά είχε η Μαρία, φοιτήτρια Νομικής που δεν είχε ποζάρει ποτέ ξανά, παρά μόνο για το Instagram.

Οι κριτές δεν ήταν καθόλου φιλικοί μαζί της ειδικά όταν τους είπε ότι από το περσινό GNTM δεν της άρεσαν τα κορίτσια. «Δηλαδή εσύ βλέπεις τον εαυτό σου πιο δυνατό από τα περσινά;» της είπε ο Δημήτρης Σκουλός.

«Πιστεύω ότι θα ήμουν από τις πρώτες» του απάντησε.

«Δεν έκανες τίποτα από αυτά που περιμένουμε από ένα μοντέλο. Το ότι είσαι τόσην ώρα εδώ μπροστά μας και πιστεύεις ότι είσαι πολύ καλύτερη από τις περσινές το βλέπω πολύ ενδιαφέρον και θα ήθελα να μου αποδείξεις ότι πραγματικά μπορείς» της είπε η Ζενεβιέβ.

Ο Άγγελος Μπράτης όμως βρήκε ότι τα πόδια της ενώνονται όταν περπατάει και ότι το σώμα της έχει διάφορα προβλήματα και την έκοψε.

Το ίδιο έκανε και η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, που βρήκε βαριά» τα πόδια της με αποτέλεσμα να τη βλέπει πιο κοντή ενώ όπως δήλωσε δεν την αφορά το Instagram.

Έτσι την έκοψε.

Σειρά είχε η Ειρήνη που ενθουσίασε τους κριτές όχι όμως και το τουίτερ! Μάλιστα η πιο ενθουσιώδης ήταν η «δύσκολη» Ισμήνη που σηκώθηκε όρθια και τη χειροκρότησε ενώ μαζί με τον Δημήτρη Σκουλό την πήγαν μέχρι την πόρτα αφού την πέρασαν παμψηφεί στην επόμενη φάση.

https://twitter.com/fyrigx/status/1440030388831748100

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here