Η Ελένη Καστάνη ήταν καλεσμένη σήμερα στο «Πρωινό» και σε ερώτηση της Φαίης Σκορδά για την τελευταία αντίδραση της Άννας Παναγιωτοπούλου, όταν έκπληκτη σε συνέντευξή της έμαθε -και δεν το πίστευε- ότι η Ελένη Καστάνη έφτασε να παίρνει 10.000 ευρώ το επεισόδιο, η τελευταία σχολίασε σχετικά:

«Ούτε εγώ ξέρω τι έπαιρναν οι άλλοι. Είχε κάνει τόση αίσθηση αυτό, είπα όμως ότι μόνο μία φορά συνέβη. Το έχουν πει και άλλοι ηθοποιοί, και άλλοι… και άλλοι… και άλλοι… Νομίζω ότι οι τηλεθεατές πρέπει να κάνουν μια αξιολόγηση μέσα στο μυαλό τους, πώς είναι δυνατόν και ποιοι είναι δυνατόν να έχουν πάρει αυτό το ποσό. Για μένα είναι απόλυτα γεγονός γιατί ζουν οι άνθρωποι που μου τα έδωσαν και μπορούν να το επιβεβαιώσουν».

Και συμπληρώνοντας, διευκρίνισε: «Δεν ξέρω τι έπαιρνε η Άννα Παναγιωτοπούλου, αλλά φαντάζομαι πως είναι λίγα αυτά τα χρήματα. Για όνομα του Θεού! Καταρχάς τότε στις “Τρεις Χάριτες” δεν ήταν ευρώ, ήταν εκατομμύρια. Εγώ είχα κάνει ένα guest στο “Ντόλτσε Βίτα”.

Δεν μπορεί να μην έπαιρνε πολλά χρήματα, μπορεί να μη θυμάται η γυναίκα. Κι εγώ δεν θυμάμαι μερικές φορές αν μου πεις ακριβώς. Τα πολλά τα θυμάμαι πάντως» κατέληξε γελώντας.

ellada.press