Με αφορμή τον σχολιασμό του Δημήτρη Ουγγαρέζου την περασμένη εβδομάδα για την απόφαση της Σίσσυς Χρηστίδου να μη ρωτήσει για προσωπικά θέματα την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όταν η τελευταία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Έλα χαμογέλα, η παρουσιάστρια θέλει να δώσει τη δική της απάντηση.

Η Σίσσυ Χρηστίδου λοιπόν σε έναν σύντομο μονόλογο και απευθυνόμενη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο μετά και τον χιουμοριστικό σχολιασμό από τον Νίκο Μουτσινά μέσα από την εκπομπή του, θέλησε να ξεκαθαρίσει το όλο θέμα, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Επειδή έγινε και θέμα επειδή δεν ρώτησα για τα προσωπικά της έγινε η εξής παρεξήγηση. Επειδή με πήρε τηλέφωνο πριν έρθει στην εκπομπή μας και μου ζήτησε να είμαι διακριτική εγώ μετέφρασα τη διακριτικότητα σε αυτό.

Η Κωνσταντίνα με πήρε τηλέφωνο και μου είπε γιατί δεν τη ρώτησα. Εγώ και πριν της είχα πει “θες να πούμε κάτι συγκεκριμένο;”. Δεν μου είπε κάτι και εγώ δεν εστίασα εκεί.

Μετά, επειδή μου έστειλαν ένα υπονοούμενο που άφησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ότι έχουν πέσει τηλέφωνα και εγώ δεν τη ρώτησα θέλω να πω στον Δημήτρη ότι το τηλέφωνο όντως έπεσε και ήταν της Κωνσταντίνας. Κανενός άλλου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here