Στη δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του MEGA, «Γη της ελιάς» θα πρωταγωνιστήσει ο Βασίλης Μίχας, ο οποίος μίλησε για τον ρόλο του ως «Χρήστος», αλλά τη ζωή του και τα προβλήματα που αντιμετώπισε όταν έκανε μόντελινγκ.

Όπως αποκαλύπτει ο ίδιος στην «Ελένη» για τον ρόλο του, ο Χρήστος θα «ξενερώσει με τη σχέση της Μυρτάλης και του Αλέξη, ωστόσο αυτή την αρνητική εξέλιξη θα τη γυρίσει υπέρ του».

Δηλώνει χαρακτηριστικά πως «είναι δύσκολο όταν είσαι καλός σε κάτι να δώσεις στον εαυτό σου το δικαίωμα να είσαι αρχάριος σε κάτι άλλο».

Ερωτώμενος για τη θέση που έχει η εξωτερική εμφάνιση στη ζωή του, απαντά πως δεν πρέπει να μας επηρεάζει το πώς μας βλέπουν οι άλλοι. «Εάν κάποιος θέλει να με δει απλά σαν ένα ωραίο παιδί, πρόβλημά του».

Συνεχίζει αποκαλύπτοντας πως στον αθλητισμό δεν κρινόταν για την εμφάνισή του αλλά για τις επιδόσεις του.

«Κάποια στιγμή την περίοδο που έκανα μόντελινγκ έχασα πολλά κιλά. Το σώμα “χτύπησε καμπανάκι”. Αμέσως μετά άρχισα να έχω βουλιμικές τάσεις» αποκαλύπτει ο ηθοποιός σχετικά με την περιπέτεια που είχε με τη βουλιμία.

«Αναγνώρισα τι μου συνέβαινε και το έλυσα» συμπλήρωσε.

Ο ίδιος λέει χαρακτηριστικά πως είναι ωραίο οι άντρες να μιλάνε, καθώς έχουν μάθει να μην εκφράζονται όταν τους δυσκολεύει κάτι.

 

 

 

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ