Η Ηλέκτρα Νικολούζου, η τηλεοπτική «Αγγελική» από το «Μαύρο Ρόδο», μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για τα σκοτάδια και το φως της ζωής της, το όνειρο που εγκατέλειψε και την «παράλυση» από έρωτα.

Η ηθοποιός ήρθε στην Αθήνα μόνη της, στην ηλικία των 18 ετών, για να σπουδάσει χορό. Ο χορός ήταν ο μεγάλος της έρωτας, τον οποίο όμως παράτησε, και κάπως έτσι ο δρόμος την έβγαλε στο Θέατρο Τέχνης.

«Κατάλαβα ότι με περιόριζε ο χορός. Έπρεπε να ξυπνάω στις 6 κάθε μέρα, να τρώω συγκεκριμένα πράγματα και να ζυγίζομαι κάθε μέρα. Όταν παράτησα το χορό δεν το είπα στους γονείς μου για να μην τους στενοχωρήσω και μόνη μου επέλεξα να πάω στο Θέατρο Τέχνης».

Η Ηλέκτρα Νικολούζου παραδέχθηκε πως πέρασε ένα μικρό σκοτάδι στη ζωή της όταν παράτησε τον χορό και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Μιχαήλ Μαρμαρινό, με τον οποίο συνεργάζεται τα τελευταία 20 χρόνια.

«Είναι πολύ δύσκολο να είσαι 20 χρόνια με τον Μιχαήλ Μαρμαρινό. Η ψυχή μας το ξέρει, αλλά έχει απίστευτες αρετές. Ένας πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος όπως ο Μιχαήλ είναι ποιητής. Τον αγαπώ, αλλά ταυτόχρονα θέλω να του βγάλω τα μάτια!», είπε.

Αν και είναι τρομερά πειθαρχημένη, στον έρωτα παραδίδεται ολοκληρωτικά και γίνεται «βούτυρο».

«Άξιζε τον κόπο που έζησα έρωτας και παρέλυσα και θα συνεχίσω να παραλύω. Θα ήθελα να έχω οικογένεια και ακόμη θέλω, αλλά μπορεί να το έχω εξιδανικεύσει μέσα μου, γιατί έλεγα ότι θέλω να κάνω παιδί από έρωτα. Ήμουν υπέρ – ρομαντική».

«Η πρόταση να παίξω στο Μαύρο Ρόδο ήρθε σε μία δύσκολη στιγμή της ζωής μου»
Η Ηλέκτρα Νικολούζου συμμετέχει στη σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο» και υποδύεται την Αγγελική Σπηλιώτη Καστρινού. Όπως αποκάλυψε, η πρόταση για να παίξει στη σειρά ήρθε σε μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή της ζωής της.

«Είχα περάσει μία δύσκολη προσωπική ιστορία, έκλεισα τα πάντα και πήγα στην Κέρκυρα. Ήθελα να γιατρευτώ και γι’ αυτό πήγα εκεί, μέχρι που μία μέρα οι γονείς μου διαισθάνθηκαν ότι κάτι καλό θα μου συμβεί και ήρθε η πρόταση για τη σειρά».

«Ήρθα στην Αθήνα, συνάντησα τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, διαβάσαμε μία σκηνή με την Λεωνίδα Κακούρη και ήταν σαν να γνωριζόμασταν από πάντα. Πέρασα μία περίοδο δύσκολη και τοξική στην προσωπική μου ζωή και βγήκα στο φως μαζί με το «Μαύρο Ρόδο». Η δυσκολία έφερε μεγάλα δώρα».

Για τον ρόλο της είπε πως μέχρι στιγμής οι τηλεθεατές έχουν δει μία πλευρά μόνο της Αγγελικής, η οποία θέλει να εκδικηθεί τον σύζυγό της, αλλά δεν είναι γνωρίζουμε τους λόγους που θέλει να το κάνει.

«Ο Θέμης Καστρινός πήρε την Αγγελική πολύ μικρή, αλλά το θέμα της ήταν πάντα η μητέρα της, γιατί ήταν πάντα η μεγάλη σκιά και η μεγάλη απουσία στη ζωή της. Η Αγγελική πήγε στον Θέμη γιατί ήταν το αντίθετο από αυτό που της έλεγε η μητέρα της. Στον εραστή της, τον Βίκο, η Αγγελική συναντά μία τρυφερότητα που της έχει λείψει από τον άντρα της, γιατί ο Βίκος είναι πραγματικά ερωτευμένος μαζί της», είπε.

Η Ηλέκτρα Νικολούζου αποκάλυψε πως θα δούμε την Αγγελική να επεμβαίνει στον έρωτα που νιώθει ο γιος της, Πέτρος, για την δόκιμη μοναχή Ελισάβετ.

 

 

 

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ