Αντιπαράθεση ανάμεσα στον δικηγόρο του Ηλία Καμπακάκη και της Αμαλίας Τουράνη προέκυψε μέσα από δηλώσεις τους, σχετικά με το αν υπάρχει αθωωτική απόφαση για τον τραγουδιστή, με τη μία πλευρά να δηλώνει ότι ισχύει και την άλλη να ισχυρίζεται το αντίθετο.

Τελικά, όπως παραδέχτηκε η συνήγορος της πρώην συντρόφου του τραγουδιστή, στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ύστερα από έρευνα που έκανε, υπάρχει αθωωτική απόφαση, την οποία ωστόσο η Αμαλία Τουράνη αγνοούσε, καθώς δεν έλαβε ποτέ κλήση για να δώσει το «παρών» στη δίκη.

«Υπήρχε όντως αμφιβολία για το αν υπάρχει αθωωτική απόφαση για τον Ηλία Καμπακάκη ή όχι γιατί ούτε η ίδια η πελάτισσά μας γνώριζε μέχρι χθες το πρωί ότι είχε γίνει δικαστήριο. Δεν κλήθηκε ποτέ στο δικαστήριο, δεν είναι ότι δεν πήγε ηθελημένα. Είχε κάνει μια ανάκληση στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμαριάς και από εκεί και πέρα δεν ήξερε τίποτε άλλο.

Υπάρχει αθωωτική απόφαση που ελήφθη και βγήκε ελλείψει αντιπάλου με μια ανάκληση που είχε γίνει προγενέστερα στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμαριάς. Μας κάνει τρομερή εντύπωση αυτό το πράγμα… Κανονικά θα έπρεπε να έχει κληθεί. Ψάξαμε και τη δικογραφία αλλά έχει καταστραφεί, δε βρήκαμε τίποτα. Η εντολέας μου είχε αποσύρει τη μήνυση αλλά επειδή πρόκειται για έγκλημα ενδοοικογενειακής βίας, αυτό ασκείται αυτεπαγγέλτως, πάει αυτόματα στο δικαστήριο ακόμα και αν αποφασίσεις να ανακαλέσεις» είπε χαρακτηριστικα χαρακτηριστικά η Άρτεμις Διαλυνά.

 

 

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ